Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kelthetnék nagyobb...

Hogyan kelthetnék nagyobb zavart, hogy elkerüljem a rólam folyó pletykát?

Figyelt kérdés

Eddig csak pletykáltak rólam szaftosabbnál szaftosabb témákban ami mivel nem volt igaz nem érdekelt. Most két hete viszont egy srác átvert, előtte szépen szédített aztán miután pár hónap szédítés után megkapott ki is dobott rögtön másnap, rá pár napra szétterjedt az egész baráti körben. Szeretnék valami nagyot kelteni, mert most az lesz hogy mekkora kurvÄ vagyok miközben csak szerelmes voltam... Van ez a morális pánik elmélete, hogy keltsek nagyobb zavart... Erről tud valaki valamit? Valakinek van valami ötlete, hogy mivel tudnám a figyelmet elterelni magamról? Ha kell pletykálok is bár nem szoktam, de jó sok ember van körülöttem aki megérdemelné mert rólam is ok nélkül pletykáltak, csak róluk nem ok nélkül lehetne terjeszteni... És nekem már elegem van, hogy miért kell ok nélkül pletykálni meg úgy egyáltalán miért ilyen szívtelen mindenki hogy történik ez meg az és akkor rögtön pletykál... Tudom szívtelen dolog amit tervezek, de így meg a pletykák miatt félek hogy a barátaim nem fognak olyan megbízhatónak tartani mint ezelőtt...

Hogyan tudnék nagy zavart kelteni? Ha kell mással is...

(Mielőtt jönnek a vicceskedő agykurkászok, nem üttetem el magam és nem is ugrom le sehonnan hogy azzal tereljem el a figyelmet ja és nem is jövök össze mással mert az rosszabítana a helyzeten)

De ha van valakinek valami ötlete szívesen meghallgatnám, vagy ha történt vele hasonló ő hogyan terelte el a figyelmet???

A normális válaszokat egyenlőre előre is köszönöm :)

L/23

#átverés #pletykálás #morális pánik elmélete
2015. ápr. 14. 22:40
 1/1 anonim ***** válasza:
keress új barátokat, ha ezek ilyenek
2015. ápr. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!