Mit tartotok nagyobb katasztrófának? A májusi/júniusi patak/folyó áradásokat, vagy a most hétfői vörös iszap "áradást"?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kevesebb települést érintett, de számomra az utóbbi sokkal ijesztőbb. Először el sem akartam hinni amikor láttam a neten/újságban. Tényleg katasztrófa filmbe illő...2010. okt. 5. 13:45
1/5 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon nagy katasztrófa!
2/5 anonim válasza:
Nincs külömbség.Mindkettő egyformán borzalmasan nagy katasztrófa!
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy katasztrófa és katasztrófa között van különbség. Egy kisgyereknek az a világ legnagyobb katasztrófája, ha elpusztul a macskája. Akiknek a házát elvitte avíz, azok jogosan mondják, hogy életük legnagyobb katasztrófája. Akinek az iszap tette tönkre az életét, annak meg az.
4/5 anonim válasza:
Ez nagyobb, legalábbis utóhatásait tekintve, és azt, hogy ilyen természetes körülmények közt nem fordul ált. elő. Ez egy súlyos ipari katasztrófa, mely során felsűrűsödött formában jutottak ki mérgező, perzisztens anyagok, gondolok a nehézfémekre, amik évek múltán is károsítják majd a környezetet, és az egészséget, valószínűleg emelik majd a rákos betegségek számát. Ehhez mondjuk a Seveso-i katasztrófát lehet hasonlítani, nem pedig egy tornádót, vagy árvizet, ami jön, pusztít, de utána nincs semmi komoly veszély.
5/5 anonim válasza:
Én is a mostani, vörösiszap katasztrófát tartom nagyobbnak. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!