Más is volt így ezzel?
Figyelt kérdés
Minél jobban akarok valamit nem jön össze. És mikor már valami nem érdekel már mind akkor jön össze. Ha lányoknál akarok próbálkozni nem jön össze. Ha lesz csajom és már azok a lányok nem érdekelnek akkor azok jönnek hozzám. És más fajta történetekbe is így van. És ami fúrcsa, h elég gyakran szinte mindig. Ha már leszarok valamit akkor jön össze az a dolog. Más is így van ezzel?2015. ápr. 11. 21:09
1/1 Muki1999 válasza:
Szerintem ez gyakori, nálam is sokszor van így. Bár ez szerintem részben pszichés. Ha ezt is leszarnád akkor lehet nem történnének ilyen dolgok. De szerintem ez normális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!