18 évesen öregnek érzem magam. Hogy lépjek ezen túl?
www.pszichologuskereso.hu
Kezeltesd magad, mert van még cirka 60 éved. Így nem lehet leélni. N31(egy "nyugdíjas" :D )
Mi a problémád lényege? Ezen gondolkodj el.
Megöregszel és meghalsz, ebben semmi rossz nincs, ezt el kell tudni fogadni.
Hidd el, az lenne borzasztó, ha nem öregednénk és nem lenne vége ennek az életnek.
Ami még fontos az az, hogy a materializmus egy kamu. A mostani, földi lét után én nem tudom mi lesz, de az biztos, hogy az öregséggel járó haláltól nem kell félni.
A felelősségtől, az élettől, nos azoktól lehet, ezzel nincs mit tenni. Élni nehéz, az élet gyakran nagyon rossz, nyomasztó.. együtt kell tudni élni ezekkel, megoldani, vagy kiszállni. Minden rajtad áll.
Azzal kezdtem, hogy konkretizáld a problémádat.
Mit kell átadni? Kinek? Miért? Mitől félsz? Hogyan definiálod az öregséget? Mi félelmetes benne?
Teljesen általános, hogy egy csomó ember lenéz.
Akiknek más a vallásuk, világnézetük, átlagosan millió sőt milliárd ember lenéz. Ha emiatt zavartatod magad, az a te bajod. Ne tedd, magad életét könnyíted meg..
Nézd, én egy viszonylag átlagos, sportos 24 éves srác vagyok.
Nem érdekelnek a 15-16 éves lányok, nem nevelek (még) gyereket.
Igazából 18 évesen is nemhogy öreg, de túl fiatal vagy.
30 évesen az lenne, hogy lényegében véve a legjobb korban lévő férfiaknak akkor fogsz igazán bejönni. Lesz tapasztalatod, talán bölcsességed, és ha edzel, odafigyelsz kicsit az étkezésedre, 25-30 év körül lehetsz a legjobb nő, még testileg is értem (ó, az én 30 éves barátnőm azért emlékezetes volt, nem alaptalanul írom)
De egészen 40-ig simán topon lehetsz testileg. Addigra meg már valószínűleg, remélhetőleg nem ezen fogsz rágódni.
A ráncok egyébként biztos hogy jönnek idővel, de a szombatodat miért azzal töltöd, hogy a ráncaidon aggódsz és erről beszélsz gyakorikérdésen idegen emberrel/emberekkel (bár azt megértem ha valaki szeret beszélni velem :D ) ahelyett hogy az 'elmúló' fiatalságodat élveznéd ki? :D
Társaságban, vagy olyan időtöltéssel ami a te felfogásod szerint értékes, értelmes és most van rá lehetőséged, 30 évesen meg már nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!