Normális az ha 25 évesen már "öregnek" érzem magam?
Szia! én is hasonlóan érzek, 23 vagyok. elképzelhető, hogy még Te se heverted ki, hogy felnőtté váltál, vége a gyerek-kamaszéveidnek. ha visszagondlok 16-18 évesen voltam a legboldogabb, tele álmokkal, vágyakkal, plátói szerelmekkel. tele voltam energiával, szenvedéllyel, úgy gondoltam majd én és a barátaim megváltjuk a világot.
nem így lett. 20 éves korom körül kezdtem érezni, hogy valami elromlott. hát akkor indult meg a felnőttéválás folyamata. elkezdtem érezni és magamra venni a világ ocsmányságait, a visszásságokat. és igen, az ember rájön, hogy telnek az évek, és felmerül a kérdés, hogy mit tettem le az asztalra, mind magánéleti, mind karrier terén. nem könnyű kilábalni ebből a válságból. próbáld meg észrevenni a szépet, és ne azon szomorkodj, hogy telnek az évek (ezt most kicsit magamnak is mondom vigasztalásból:)) és tekints optimistán a jövődbe, találsz majd egy rendes pasit, és lesz egy (vagy 2 vagy 3..) szép gyereked. lehet hogy egy jó pszichológus se ártana, akivel mélyebben elbeszélgethetsz erről. fel a fejjel, minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!