Elvetemült diliseket hol találok? (lent)
Figyelt kérdés
Á, nem, lent se. De most komolyan, hol vannak azok az őrültek, akiknek tökmindegy az egész jövő, és pörögnek ezerrel? Mert néha jó lenne egy ilyen haver, akivel lehet a határokat feszegetni, mert unom magamat egyedül. Nem azokra gondoltam, akik minden este partyarcok, hanem akik kint az életben ilyenek. Nem mástól várom a megváltást, hanem együttes erőinktől : D Na, itt vagy?2010. febr. 19. 19:19
11/15 anonim válasza:
az utolsonak teccik a stilusa.:D mi vodkáztunk suliban:D pokereztünk ésaki ynert az ivott. benyomtam elég csunyán:D 1iktanár felakart zavarni igazgatoiba de egyszerüen montam h nem meg hagygonap*csába és elment...XD mongyukvanojan tanár akinek nemszolok vissza:D néha énisugyérzem visszakénemagam fogni de ilyen vagyok:S
12/15 A kérdező kommentje:
Suliban megváltozott tudatállapotban 4ever, én is tudnék mesélni (:
2010. febr. 19. 21:04
13/15 anonim válasza:
XD
Általában tiszta hülye vagyok.. Sokszor csinálok oylan dolgokat amiket nem kéne. :D Visszapofázok tanároknak, anyámnak, stb... Szeretem szivatni haverjaimat, éshátigen sokszor már elegükvan belőlem. >.<
12/L
14/15 anonim válasza:
hohohóóó:D megtaláltál:P dettó ugyanaz:)
merrefelé laksz? F/L?:D
hány éves vagy?:D
15/15 A kérdező kommentje:
Hátúgy Budapöst felé, két x kromoszóma, 16 év.
2010. febr. 21. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!