Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy néha elfog...

Miért van az hogy néha elfog a teljes érdektelenség?

Figyelt kérdés

Volt hogy már megnéztem pár évadot egy sorozatból, aztán egyszer csak nem volt kedvem elkezdeni,de mikor még is rászántam magam, akkor meg már tetszett,csak nem igazán érdeketlt hogy elkezdjem...(Ez nem túl érthető)

Meg elhívott a BFF hogy menjek le vele meg a családjával hévízre, de nekem nincs kedvem...És nem tudom miért itt is olyan érzek hogy nem nagyon érdekel...És holnap mentünk volna anyuval moziba, de azt a filmet máskor is megnézhetjük, de ahhoz sokkal több kedvem lenn...

2015. ápr. 9. 16:56
 1/1 Gyémántlány ***** válasza:

Hát, mert kamasz vagy. Ebben a korban természetes, hogy ingadozik a hangulatod, egyik pillanatról a másikra változik meg az, hogy mihez van kedved, és mihez nincs.

Az egyetlen, amit tehetsz, hogy esélyt adsz azoknak a dolgoknak, amik az adott pillanatban még nem igazán tűnnek jónak, mert lehet, hogy végül is pozitív élményekkel fogsz gazdagodni.

2015. máj. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!