Teljes érdektelenség?
Üresség. Minden unalmas. Unalmas sétálni, unalmasak a játékok, unalmasak a filmek,unalmas a tanulás,, unalmasak az emberek, az ivászat...egyetemista vagyok úgy érzem bármit csinálok azzal időt pazarolok,.. csak tudnám miből? Az unatkozásból? Ördögi kör.
Barátom nincs, lehet az a bajom már.
19/L
szar ügy... most épp ugyanitt tartok, mint te, véleményem szerint ez a foskarika időjárás nagyban befolyásoló tényező...
23/F
Kiégtél... :/
Keress néhány új dolgot, amit még sosem csináltál, aztán lehet hamar visszatér a kedved! :)
Új dolgokat csinálni tényleg nem volna rossz. Csak nem tudom mi legyen az. Sok mindent kipróbáltam, a zenélést, az edzést(ezt mondjuk most is csinálom 3 naponta, néha táncolok is), az utazgatást, az olvasást, a szobrászkodást, a rajzolást( csak miután nem művészetire mentem, így semmi értelme, úgyis szétrohad a papír egyszer, akármi is van rajta)...nem is tudom.
Zenét hallgatni persze én is szeretek, főleg metál, rock és DnB..de azzal egymagában nem sokra megyek...
Van 2 viszonylag barátom, egy srác meg 1 csaj, akikkel gyakrabban találkozok, de igazából sok értelmes dolgot velük sem tudok kezdeni, csak gépezni.. a régebbieket leépítettem mert ilyen züllős piálós emberek voltak én meg abból már azt hiszem kinőttem, na meg pár a középsuli után szakadt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!