Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljes érdektelenség?

Teljes érdektelenség?

Figyelt kérdés

Üresség. Minden unalmas. Unalmas sétálni, unalmasak a játékok, unalmasak a filmek,unalmas a tanulás,, unalmasak az emberek, az ivászat...egyetemista vagyok úgy érzem bármit csinálok azzal időt pazarolok,.. csak tudnám miből? Az unatkozásból? Ördögi kör.

Barátom nincs, lehet az a bajom már.

19/L

2013. márc. 31. 23:33
1 2 3
 1/27 anonim válasza:

szar ügy... most épp ugyanitt tartok, mint te, véleményem szerint ez a foskarika időjárás nagyban befolyásoló tényező...

23/F

2013. márc. 31. 23:44
 2/27 A kérdező kommentje:
Na igen, az idő is közrejátszik, de van mikor jóidőben is érzek ilyet.
2013. márc. 31. 23:52
 3/27 anonim válasza:
velem is előfordul. én általában kivárom, míg elmúlik. mert el szokott. :) ilyenkor csak az a gáz, hogy sokat agyalsz.. sokat agyalsz olyan dolgokon amiken nem kéne, vagy kéne, de nem ennyit. túlbonyolítod a dolgokat. suliban jól érzed magad?
2013. márc. 31. 23:57
 4/27 anonim ***** válasza:

Kiégtél... :/

Keress néhány új dolgot, amit még sosem csináltál, aztán lehet hamar visszatér a kedved! :)

2013. márc. 31. 23:57
 5/27 A kérdező kommentje:
Pontosan, olyanokon rágom magam aminek semmi értelme. Suliban elvagyok, ja, csak emberek is idegesítenek már hosszabb távon, és alig várom hogy hazaérjek, mikor tudom, hogy max. játszok 1 órát és utána ugyanúgy nem tudok semmit csinálni, de az ösztöneim azt súgják, hogy a sok embert is kerüljem mihamarabb. Pedig amúgy nincs velem baja senkinek, meg sokan kedvelik a társaságom, csak egyszerűen velük se tudok nagyon beszélgetni, mert amit mondanának az engem nem érdekel xd
2013. ápr. 1. 00:01
 6/27 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül beszélek, ha nagyon muszáj, és mindenki mondja hogy nem látszik rajtam hogy nehezemre esne, de leveszi az energiám eléggé.
2013. ápr. 1. 00:02
 7/27 anonim válasza:
mit játszol?
2013. ápr. 1. 00:02
 8/27 A kérdező kommentje:
ilyen mmok stb, de már azok is unalmasak...:D
2013. ápr. 1. 00:04
 9/27 anonim válasza:
értem. barátok/barátnők? otthon? család? amúgy az nem volna rossz, ha új dolgokat csinálnál, a gond, hogy ez nem olyan egyszerű :) én ilyenkor pl nyugis zenéket hallgatok, megnyugszom, vagy hasonló érzelmi szintű magyar számokat. (nyilván nem mulatósra gondolok :D )
2013. ápr. 1. 00:08
 10/27 A kérdező kommentje:

Új dolgokat csinálni tényleg nem volna rossz. Csak nem tudom mi legyen az. Sok mindent kipróbáltam, a zenélést, az edzést(ezt mondjuk most is csinálom 3 naponta, néha táncolok is), az utazgatást, az olvasást, a szobrászkodást, a rajzolást( csak miután nem művészetire mentem, így semmi értelme, úgyis szétrohad a papír egyszer, akármi is van rajta)...nem is tudom.

Zenét hallgatni persze én is szeretek, főleg metál, rock és DnB..de azzal egymagában nem sokra megyek...

Van 2 viszonylag barátom, egy srác meg 1 csaj, akikkel gyakrabban találkozok, de igazából sok értelmes dolgot velük sem tudok kezdeni, csak gépezni.. a régebbieket leépítettem mert ilyen züllős piálós emberek voltak én meg abból már azt hiszem kinőttem, na meg pár a középsuli után szakadt le.

2013. ápr. 1. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!