Teljes érdektelenség?
Üresség. Minden unalmas. Unalmas sétálni, unalmasak a játékok, unalmasak a filmek,unalmas a tanulás,, unalmasak az emberek, az ivászat...egyetemista vagyok úgy érzem bármit csinálok azzal időt pazarolok,.. csak tudnám miből? Az unatkozásból? Ördögi kör.
Barátom nincs, lehet az a bajom már.
19/L
"úgyis szétrohad a papír egyszer" ezen jót nevettem :D
amúgy ha nem is feltétlen új dolgok, új barátok kellenének szerintem. új emberek. onnantól már megy magától az "új" dolgok megismerése.. az a gáz, hogy mint írtam, én sem vagyok momentán a topon, ha tudnék igazán hasznos választ adni, akkor aszerint cselekednék, és nem itt lennék :D ezért azt tudom mondani, hogy legyél nyitottabb az emberek felé, és mindenképp légy türelemmel. már ami az igazi tavasz érkezését (is) illeti..
hmm..dnb, de fincsi! :) Már 1000 éve nem néztem a youtube feliratkozásaimat... azt hiszem itt az ideje bepótolni a lemaradásomat! :)
Milyen dnb-t szeretsz? nekem a liquid a kedvencem, de ez az egyetlen stílus, amiből jöhet bármi, még a szar mainstream UKF-es fos is! :)
de most techsteppel kezdek... ;)
rossz helyen kapizsgálsz sajna...
érzelmi téren kéne fejlődnöd, az üresség onnan jön.
sztem te amikor haverokkal vagy, előveszed az "jófej" álarcod, és az mögé bújsz, és azért fáraszt le, mert nem magadat adod, hanem folyamatosan dolgoztatni kell az agyad, hogy alakítsd az álarcot, gyakorlatilag megjátszol valakit, aki igazából nincs is.
a fejlődés onnan kezdődik, ha képes vagy őszinte lenni, magaddal, és a barátaiddal is, belátod, mik azok a dolgok, amiket meg lehetne változtatni, mijen hibás viselkedésformákat, és konfliktuskezeléseket tanultál el a szüleidtől, gondolok itt pl a érzelmi dolgok elhallgatására, meg nem élésére, az érzelmek elfolytására, és a gyávaságra, hogy nem mered felvállalni önmagad mások előtt, mert félsz, hogy meglátják a hibáidat, és támadási felületet adsz nekik.
csakhogy, úgy tudsz ezeken változtatni, ha felvállalod, akkor is, ha fáj, és megteszel mindent, hogy fejlődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!