Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljes érdektelenség?

Teljes érdektelenség?

Figyelt kérdés

Üresség. Minden unalmas. Unalmas sétálni, unalmasak a játékok, unalmasak a filmek,unalmas a tanulás,, unalmasak az emberek, az ivászat...egyetemista vagyok úgy érzem bármit csinálok azzal időt pazarolok,.. csak tudnám miből? Az unatkozásból? Ördögi kör.

Barátom nincs, lehet az a bajom már.

19/L

2013. márc. 31. 23:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ja és egyedüli gyerek vagyok, szüleimmel nem sokat beszélek, néha segítek mert tudom hogy az a 'helyes' de semmi több. Amúgy nincs gond.
2013. ápr. 1. 00:20
 12/27 anonim válasza:

"úgyis szétrohad a papír egyszer" ezen jót nevettem :D

amúgy ha nem is feltétlen új dolgok, új barátok kellenének szerintem. új emberek. onnantól már megy magától az "új" dolgok megismerése.. az a gáz, hogy mint írtam, én sem vagyok momentán a topon, ha tudnék igazán hasznos választ adni, akkor aszerint cselekednék, és nem itt lennék :D ezért azt tudom mondani, hogy legyél nyitottabb az emberek felé, és mindenképp légy türelemmel. már ami az igazi tavasz érkezését (is) illeti..

2013. ápr. 1. 00:25
 13/27 A kérdező kommentje:
:)) Szerintem meg jégkorszak lesz.
2013. ápr. 1. 00:26
 14/27 anonim válasza:
azért az csak nem :D milyen filmeket nézel?
2013. ápr. 1. 00:27
 15/27 A kérdező kommentje:
igazából minden sz@rt, amit mondanak hogy nézzem meg, de legjobban az elgondolkodtatókat szeretem, meg ilyen sötét hangulatúakat, vagy comedy centralt szoktam agyfárasztásnak :D meg láttam pár animét is,mert sok animés isemrősöm van,és azoknak is tud elég beteg hangulatuk lenni, csak azt nem szeretem hogy sok részböl áll és bele kell pörgetni mindig, h opening, meg el kell inditani az újat, de sokszor még aközbe is elunom magam :D
2013. ápr. 1. 00:35
 16/27 anonim válasza:
vidámabb körökben kellene mozognod. ez a metal-os, rock-os fekete darkos téma nem valami nyerő. a lelkivilágodnak sem, akármennyire is azt hiszed, hogy igen. szemléletmódot kellene váltanod, én sosem tudnám magam elképzelni ilyen körökben, már rég kinyírtam volna magam.
2013. ápr. 1. 10:31
 17/27 A kérdező kommentje:
vidámabb körök? hippik?:DD Amúgy szeretem én ska zenét is például,de egyszerüen nem bírom meghallgatni az ilyen mainstream hülyeségeket, hogy balatoni nyár meg minden..:_DD
2013. ápr. 1. 14:24
 18/27 anonim ***** válasza:

hmm..dnb, de fincsi! :) Már 1000 éve nem néztem a youtube feliratkozásaimat... azt hiszem itt az ideje bepótolni a lemaradásomat! :)

Milyen dnb-t szeretsz? nekem a liquid a kedvencem, de ez az egyetlen stílus, amiből jöhet bármi, még a szar mainstream UKF-es fos is! :)

de most techsteppel kezdek... ;)

2013. ápr. 1. 15:02
 19/27 dani900 ***** válasza:

rossz helyen kapizsgálsz sajna...

érzelmi téren kéne fejlődnöd, az üresség onnan jön.

sztem te amikor haverokkal vagy, előveszed az "jófej" álarcod, és az mögé bújsz, és azért fáraszt le, mert nem magadat adod, hanem folyamatosan dolgoztatni kell az agyad, hogy alakítsd az álarcot, gyakorlatilag megjátszol valakit, aki igazából nincs is.

a fejlődés onnan kezdődik, ha képes vagy őszinte lenni, magaddal, és a barátaiddal is, belátod, mik azok a dolgok, amiket meg lehetne változtatni, mijen hibás viselkedésformákat, és konfliktuskezeléseket tanultál el a szüleidtől, gondolok itt pl a érzelmi dolgok elhallgatására, meg nem élésére, az érzelmek elfolytására, és a gyávaságra, hogy nem mered felvállalni önmagad mások előtt, mert félsz, hogy meglátják a hibáidat, és támadási felületet adsz nekik.

csakhogy, úgy tudsz ezeken változtatni, ha felvállalod, akkor is, ha fáj, és megteszel mindent, hogy fejlődj.

2013. ápr. 1. 16:24
 20/27 anonim válasza:
az utolsónak (is) nagyon igaza van! :)
2013. ápr. 1. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!