Hogyan tudnék leszokni a köröm körüli bőrrágásról?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 09:14
1/10 anonim válasza:
Vegyél a gyogyszertárban vagy a herbáriában kisezerjófüvet, ebböl fözz erös teát és azt kend a kezedre - olyan keserü, hogy egyböl észreveszed, ha elkezded rágni.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 18. 10:29
4/10 anonim válasza:
Ilyen időszakom nekem is volt, amikor ott rágtam a bőrt. Nem tudom, hogyan, egyszer csak abbahagytam...egyik napról a másikra :)
5/10 anonim válasza:
ha lány vagy akkor fesd a körmöd hiddel már nemis lesz kedved rágni.. borzasztó az íze xD
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 20. 18:54
7/10 kizcar válasza:
Egyszerűen csak hagyd abba és esete lefekvés előtt kend be körömvirág krémmel. Én most vagyok róla leszokóban. Néha még a számhoz veszem a kezem, de már figyelek, hogy ne rágjam le róla a bőrt. Akarat kell és kész.
8/10 anonim válasza:
Én is rágtam nagyon sokáig, de elmúlt magától:D
9/10 A kérdező kommentje:
ok...köszi a válaszokat...:)
2010. ápr. 29. 19:54
10/10 kizcar válasza:
kb. már egy hónapja abbahagytam, de most meg pár napja újrakezdtem a fenébe is, tönkretettem 1 hónapos melót, már egész szép állapotúak voltak az ujjaim.
Én csak egyszerűen megálltam - nagyon nehéz volt, rosszabb mint a cigiről(tapasztalat). Nem kentem semmivel, kivéve lefekvés előtt körömvirágkrémmel. Van egy olcsó fajta kis tégelyben, ami elég hamar rendbe tudja hozni.
Drágábbal is kipróbáltam, de az nem volt olyan hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!