Hogyan tudnák leszokni a bőrrágásról?
Már mindenről leszoktam, ajakrágásról, körömrágásról, pofazacskó rágásról, most meg a köröm körüli bőrrágásra szoktam rá. Mintha valami egér lennék.
Az akarattal dolgot senki ne írjon.
Egyáltalán miért rágok mindent (magamon)?
2 részű kérdés, lehetőleg 2 részű válaszzal!
..am nem tom én se miért rágják magukat az emberek (néha én is asszem, főleg ha elbambulok xD)
a javaslat? talán hippózd le amidet rágod xD vagy kend be ott vmi krémmel h. rossz írű legyen .talán segít :D
2.válaszoló: Bravó! Szövegértésed nem a legjobb. Olvass el minden mondatot! Köszönöm!
Csak az a bajom, hogy néha már odáig fajul, hogy bevérzik, vagy a börömet betépem. Azután meg már fáj, és akkor írni se tudok....
Énis rágom a bőrőm :S
Én úgy hallottam egyszer vkitől, hogy önmarcangolás...
:S nemtudom miért csinálom, csak találgatni lehet
leszokni még nekem sem sikerült :S
Önmarcangolás, szorongás... talán ezek miatt is, nem? Idegeskedsz/idegeskedtél, és ezt az önmarcangolást csak így tudtad lecsillapítani. Nem tudom... de... nekem ezek a tapasztalataim.
Bevallom őszintén, én a mai napig vérzésig rágom a körmöm, és az ajkam, amitől jómagam sem tudok leszokni... Sajnos...
Leszokás meg... szerintem krémezd be, vagy hagymázd be az ujjaidat, vagy húzz fel valami olyat, ami védi az ujjaidat, talán nem érzel arra annyira erős késztetést, hogy megrágd.
Ne haragudj, jobb ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!