Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon gaz lenne felkeresni...

Nagyon gaz lenne felkeresni az iskolai pszichologust?

Figyelt kérdés
Elegge onbizalomhianyos vagyok, eddig nem volt veszes, de mostanra mar nagyon. Van, aki allandoan kritizal ( ez most nem lenyeges) es emiatt tobbszor is sirtam. Segitsegre van szuksegem, mert nem szeretnem, ha ez a helyzet sulyosabb lenne. A szuleimnek nem akarom elnondani a problemat, baratnoim ugysem ertik, az osztalyfonokomnek fura lenne ott panaszkodni,ezert gondoltam ra hogy elmegyek az iskola pszichologushoz. Ez nagyon gaz lenne? Anyanak mint mondhatnek ,ha megis elmennek? Koszonom a valaszokat elore is! 13/l
2015. márc. 16. 22:09
 1/1 anonim ***** válasza:
A szüleidnek lenne a legjobb pedig, hidd el.. :) ismerős érzés, én középiskoláig nem foglalkoztam vele, aztán eltört bennem valami, és az újonnan megismert barátom vállán zokogtam.. határozottan furán néz ki két srác így.. :D de nem is ez a lényeg.. x) a barátok, szülők a legjobb megoldás, csak utána a pszichológus, mondjuk lehet, hogy csak egy mélypont az életedben, amin anyud megértése tökéletesen enyhít.. de ha ezek nem állnak rendelkezésre.. nyugodtan felkeresheted, segíteni fog, ez a dolga
2015. márc. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!