Mit jelent az én álmom?
Mivel több hasonló kérdésel találkoztam, gondoltam én is megkérdezem.
Álmom úgy kedződött, hogy kb olyan 10 éves fiú vagyok (valóságban 18/L) és egyik barátommal szánkózni indulunk. Találunk egy jó ki helyet, és mikor lecsúszunk, a barátom felesik, de nem lesz baja, de hírtelen felfigyelünk valamire a hóban. Egy másik hasonló korú gyerek van ott, persze ő ár meghalt, teljesen meg van merevedve és kékes színe van. És olyan pózban, mintha ő is szánkózna, mellette meg a szintén halálrafagyott kutyája ül. Kihívom a rendőrséget, de ők alig akarnak kijönni. Végül csak elviszik, és én elkezdek sétálni a városban, nem messze az esettől. Egyszer csak azt látom, hogy a kutya, amit szintén elvittek, ki van hajítva az út szélére. És akkor ott biztosan tudom, hogy a halott gyereket is kilökték valahol. A továbbiakra nem emlékszem. Szerintetek mit jelent ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!