Érezted már, hogy egyszerűbb lenne meghalni, mint folytatni amit elkezdtél, vagy amit teszel az életedben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 17:19
11/19 anonim válasza:
Nekem neha van olyan erzesem, h "ki akarok szallni". Nem meghalni akarok, egyszeruen csak szunetet, game overt, uj palyat, vmi ilyesmit. :) Mintha egy korhintabol szeretnek kiszallni.
12/19 anonim válasza:
Igen.Elég gyakran.Most is...
13/L
13/19 anonim válasza:
igen, szinte mindig ezt érzem kb 2 éve:( amikor van valami, amin szeretnék és tudnék változtatni de mégsem!!! mégsem változik, és ezért az életem teljesen kilátástalannak, reménytelennek és nagyon durván 'félrecsúszottnak' tűnik, az állandó lelkiismeretfurdalás pedig tényleg csak abban erősít hogy nem tudok kiszállni ebből. 16/L
14/19 anonim válasza:
hát igen én is ez vagyok napról napra csak arra tudok gondolni hogy mikor lessz már vége ennek az életnek.apám szerint jó lenne ha már megd.glenék ,anyám meg sz.rik rám.hát szép kis élet.senkinek nem kívánom:(
15/19 anonim válasza:
jaj és még valami(az előző hozzászóló vagyok) nem elég hogy otthon de még az iskolában is csesztetnek:(
17/19 anonim válasza:
Bár meg lehetne nyomni egy piros gombot, hogy vége legyen... jelenleg ezt érzem.
18/19 anonim válasza:
Persze hogy éreztem már, mindennap ezt érzem hogy minek élek? :(
Nagyon utálom ami körülöttem forog.. Soha semmi nem jön össze és már belefáradtam, hogy kudarcból kudarcba megyek :(
19/19 anonim válasza:
"Hogy csináljam?" Egy Eckhart Tolle nevű fazon rendesen leírja és elmondja. Ronda kis manó, de nagyon nagy laza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!