Elégedett vagy a lakhelyeddel?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 18:50
11/17 anonim válasza:
Én is 'fehérváron lakom. Meg vagyok elégedve a házammal, de ez a város nagyon unalmas már.
12/17 anonim válasza:
Nem.
Minden tiszta kutyaszar, és televan napirajokkal az utca. Azonkívül SOHA nincs koncert, se semmilyen kultúrális esemény, semmi program még nyáron is 1 hónapba talán 1x.
Pécsről.
13/17 anonim válasza:
Nem, örülnék ha saját szobám lenne, nagyobb lakásban élnénk. Szívesen élnék pesten is saját lakásban.
14/17 anonim válasza:
Igen :P imádom. Történelmes egy város. nagyon szeretem. (sopron)
15/17 anonim válasza:
"Nem.
Minden tiszta kutyaszar, és televan napirajokkal az utca. Azonkívül SOHA nincs koncert, se semmilyen kultúrális esemény, semmi program még nyáron is 1 hónapba talán 1x.
Pécsről."
Tök jó, hogy idén Pécs Európa kultúrális fővárosa.
16/17 anonim válasza:
Pécsi!Te kertvárosi lehetsz vagy gyárvárosi,az ilyen helyekről nem érdemes említést tenni!Azt hiszed más nagyváros gettó részein nincs ilyen amiket te írsz?Azonkívül nem tudom pl hol rendezik minden éveben a rockmaratont,de talán körül sem nézel a városban mert mindig van valami rendezvény,ha nem is hetente de mit vársz???Most csinálták meg a fél várost,évek óta tele vagyunk új buszokkal(tán neked a BKV jobban feküdne)de legalább itt látszik mire költötték a pénzt...Van itt is sok dolog,de sajnálom hogy te nem látod meg a szépséget...
17/17 anonim válasza:
Tökéletesen elégedett vagyok, ennél szebb környezetet nem is kívánnék. Csendes hely, barátságos szomszédokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!