Elégedett vagy a 2 adottságoddal?
Valaki lábra hízik és hasra kevésbé.
Valaki hasra, a lábai pedig vékonyak.
-Te melyik vagy?
Valakinek a matek/fizika megy sokkal jobban.
Valakinek a magyar.
-Te melyik vagy?
Örülsz neki?
hálistennek nem vagyok hízékony. ha nagyon választani kéne inkább hasra, de oda se sokat. örülök neki hogy nem sokat hízok. nem örülök hogy annyit is hízok. Még akkor sem, ha az éhező kisgyerekek irigyelnek ezért. Más társadalom, más elvárások, más problémák. attól hogy az éhező kisgyereknek rossz mert nem tud mit enni, még elég sz*r a túlhízott 3-4százkilos egy-két embernek is, aki a hormonjai miatt már fel sem bír állni.
magyaros voltam mindig is. örülök neki, mert értékelem a szépet. de nem örülök neki, mert a munkaerőiacon ez kevésbé ekresett.
Egyáltalán nem tudok hízni.
Nekem a matek megy jobban.
Én mindkettőre hízom, sajnos, de akkor talán már inkább hasra, és nem örülök neki.:D
Magyarból és matekból egyaránt jó vagyok, viszont a reál tárgyakat jobban szeretem, mert azokat többnyire csak meg kell érteni, a magyart meg magolhatom estig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!