Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom valójában mi vagyok....

Nem tudom valójában mi vagyok. Félek. Beszélni szeretnék beszélni valakivel de kivel?

Figyelt kérdés
a helyzet az hogy 12 éves vagyok. Ez furcsa lesz mert azt hiszem...jó mondjuk 12 évesen ki tudná még de na...úgy gondolom a saját nememhez vonzódom. Lány vagyok gondolom ez lenne a leszbikus. ugye? nem igazán vagyok jártas ezekben a dolgokban. Végül is még azt sem tudom mi vagyok, azt tudom, hogy rettegek. Rettegek hogy igaz és hogy el kellesz mondanom a szüleimnek/barátaimnak.Onnan kezdtem el gyanítani, hogy sose kedveltem a hosszú hajat, 6 évesen sírtam anyámnak aki végül levágta. Majd ahogy nőttem egyre jobban kezdtem rájönni, hogy nem érdekelnek a lányos dolgok. 9 évesen nem barbiet meg hello kittyt néztem mint a többi társam, nekem az túl...nem tudom lehetséges hogy unalmasnak találtam. Tini ninja teknősöket meg dragon ballt (oké mondjuk ez elterjedt a lányoknál is, de én egy lányt sem ismertem aki nézte volna) meg ilyen kocsis rajzfilmeket amit még unoka testvéremnél néztünk. Fociztam a fiúkkal, fiús ruhákba jártam (most is) minden hülyeségben benne voltam, Sárral dobálóztam, nagyon csúnyán beszéltem (elismerem most is), csak fiú barátaim voltak és egyáltalán sose tetszett meg egy hím nemű sem. Lány...lány a mai napokban igen. nem fejtem ki mert hülyeség. Ha valóban Homoszexuális vagyok ami nagyon lehetséges, félek elmondani. Egyszerűen nem menne...nem tudom hogy állnának hozzá a szüleim. Apámnak már most nem tetszik az hogy kinézek csak kedves és nem szól be anyukám lassan fél éve német országban dolgozik, nem is látom. Nagyon beszélnék róla valakinek de nincs kinek. segítsetek kérlek nagyon össze vagyok zavarodva!

2015. febr. 27. 21:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm.:) igazán érdekes élettörténettel rendelkezel.:) sajnálom azt a sok ronda kifejezést, hogy így a fejedhez vágták :( (betegség, meg ilyenekre gondolok). de örülök, hogy sikerült kibékülnöd magaddal:) jó példa volt. Köszönöm nagyon a segítséged!:)
2015. ápr. 1. 16:03
 12/12 anonim válasza:

Szia!

Írj nyugodtan privátba,ezzel én is megküzdöttem,szívesen segítek :)

2017. máj. 31. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!