Nem tudom valójában mi vagyok. Félek. Beszélni szeretnék beszélni valakivel de kivel?
Szia :) Ha gondolod írj privátba és megpróbálok segíteni neked..
Egyébként ilyen korban ez normális, a hormonok munkája:)
Az, hogy a fiúkkal lógsz, fiús filmeket nézel, focizol, esetleg fiúsabban öltözöl még nem jelent semmit ilyen téren.
Sőt igazából tényleg elég fiatal vagy még, szerintem ezen az oldalon senki nem fog tudni (még ha jó szándékú is) kimerítő választ adni. Apukáddal le kéne ülnöd komolyan beszélgetni. Sőt pszichológushoz is mehetnétek. Nyugi semmi különös, csak beszélgetni és ő azért mégis szakember. De szerintem ilyen korban még semmi sem biztos.
Szia!
Én biszexuális vagyok, értem a problémádat. Írj rám, kérlek, hátha tudok segíteni.
20/l
Szia! :)
Nyugodtan írj nekem is! Tényleg elég fiatal vagy, nem lehetsz biztos benne. Lehet csak a hormonok de lehet, hogy tényleg leszbikus vagy. Ne görcsölj rá! Az sem a világ vége ha leszbikus vagy hidd el. Már most is elég elfogadott a másság de mire idősebb leszel szerintem még jobban elfogadja a társadalom majd. :)
Én sem vagyok sokkal idősebb, én sem vagyok biztos semmiben és szívesen beszélgetnék veled! Ha szeretnél írj. :)
Szia!
Tőlem is kérdezhetsz, beszélgethetünk privátban, ismerős a félelmed, én már megküzdöttem ezekkel...:)
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!