Azt mondta az osztályfőnököm, hogy úgy járok, mint Kleopátra. Ez még is mit jelent? Vagy hogy értette?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 07:57
1/10 anonim válasza:
Ezt TÖLE kellene megkérdezni, mi honnan tudhatnánk, hogy mire gondolt?
2/10 anonim válasza:
Mmármint a járásodra értette (de honnan is tudná, hogy hogyan járt Kleopátra) vagy arra, hogy úgy fogsz járni, tehát olyan sorsod lesz? Ha utóbbi, az nem sok jót jelent :D
3/10 anonim válasza:
Meg fog ölni és mumifikálni fog.
4/10 anonim válasza:
lehet arra értette, hogy elegánsan, úrinősen jársz
5/10 anonim válasza:
Kleopátra egy híresen szép nő volt. Ez a legfontosabb asszociáció szerintem. Lehet, hogy van a fejében egy másik gyengébb párhuzam is kettőtök között, de szerintem ennél erősebb nincs a fejében.
6/10 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy szamàrtejben fogsz fürödni; Caesar és Marcus Antonius a szeretöid lesznek?
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Olvas el, mit ír a google Kleopátráról, utána meg kérdezd meg a tanárodat, mire értette, mert te nem tudtál rájönni. Egyébként én sem.
Kleopátra a művészetekben
Kleopátra szobra
Kleopátra története évszázadokon át bűvölte el írók és művészek sokaságát. Semmi kétség, műveikben alakja úgy sejlik fel, mint egy nagy csábító, aki képes volt szövetséget kötni az akkori világ két legerősebb férfijával Caesarral és Antoniusszal. Ezeket a tényeket tárja fel a 2001-ben bemutatott: Egyiptom Kleopátrája: Tényektől a mítoszig.
9/10 anonim válasza:
Klopátra úgy járt, hogy csöcsönharapta egy mérges kélgyó!
Üdvözlettel:
Kélgyó Karesz
10/10 anonim válasza:
Vigyázz az Antonius nevű fiúkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!