Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyi pénzt lennél hajlandó...

Mennyi pénzt lennél hajlandó összetépni és elégetni?

Figyelt kérdés
Feltételezve hogy el is költhetnéd, csak azért hogy megmutasd mennyire nem érdekel a pénz.
2015. febr. 23. 08:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
De most komolyan, ne legyetek már ilyenek! Sétáltok a párotokkal valahol, és szóba kerül a pénz. Az illető azt kéri tőled, hogy semmisíts meg 500 vagy 1000 Ft- ot a szeme előtt hogy ezzel bizonyítsd, nem a pénz a legfontosabb. Nem tennéd meg érte?
2015. febr. 23. 16:22
 12/30 anonim ***** válasza:
De, megtenném, de aztán leverném rajta.
2015. febr. 23. 16:27
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem tennéd meg érte? - határozottan nem. viszont azonnal szakítanék. S nagyon csalódott is lennék, hogy ennyire rossz emberismerő vagyok.
2015. febr. 23. 16:32
 14/30 A kérdező kommentje:
Juj, akkor nektek fontosabb lenne a pénz mint a párotok?
2015. febr. 23. 16:46
 15/30 anonim ***** válasza:

Így van. Aki ilyet kér az gyerekes, ostoba és felelőtlen.

Te kérted ezt a barátodtól kedves kérdező? Ez esetben javaslom, gondolkodj el a dolgokon.

2015. febr. 23. 16:46
 16/30 anonim ***** válasza:
Nem fontosabb, de miért kéne ezt bizonygatni, és miért ilyen ostoba módon? Ezzel senki nem bizonyít semmit.
2015. febr. 23. 16:47
 17/30 A kérdező kommentje:

Nem kértem még ilyet senkitől. Nem tartom gyerekesnek, mert ez szerintem elvi kérdés. Olyan elvi kérdés, amit csak ilyen gyakorlati módon lehet bebizonyítani. Ezen kívül sokat elárul az illetőről.

Én megtenném. Jelképes cselekedetnek tartom. Amikor a gyűrűt felhúzod az ujjára, annak sincs értelme. Amikor virágot veszel neki, az is csak jelképes.

2015. febr. 23. 16:53
 18/30 anonim ***** válasza:

Azok jelentenek valamit, egy-egy mérföldkő. De ez mint mondtam felelőtlen. Csak annyit jelent, hogy nem bánsz jól a pénzzel, így semmiképp sem akarnám hosszútávú páromnak az illetőt. Ez egyedül rólad árul el dolgokat.

Sok sikert a párválasztásban, csak aztán ne lepődj meg, ha egyedül maradsz, mert nem lesz könnyű még egy olyan felelőtlen embert találni, mint te.

2015. febr. 23. 16:59
 19/30 anonim ***** válasza:
Az én párom már tépett össze 5000 Ft-ot, mert valamin összevesztünk, és ezzel akarta demonstrálni, hogy nem érdekli a pénz. Én, amikor nem látta, összeszedtem szépen a darabkákat, összeragasztgattam cellux-szal, és beváltottam a postán – simán adtak érte ugyanannyit, mert nem hiányzott belőle semmi. Ha hiányzott volna, akkor valamennyit levontak volna belőle. Később elmondtam neki, és jót nevettünk.
2015. febr. 23. 17:38
 20/30 anonim ***** válasza:

Soha nem tépnék össze pénzt, mint ahogy ételt sem dobok ki. Már jó dolgodban nem tudod, mit találj ki, igaz?

Aki ilyet kér, nem normális, és eszemben sincs bármilyen kapcsolatot ápolni vele.

2015. febr. 23. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!