Nem bírom már tovább, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm az életet,utálok élni. Nem akarok semmi olyat csinálni,amihez nincs kedvem,utálok dolgozni,tanulni,fogyókúrázni meg mindent. Nagy sz-r a szerelem és az összes barátság átverés..de ha jó is akkor sem kell. Olyan szeretet hiányom van,hogy már bárkivel összefekszek nem érdekel semmi ha egy kicsit törődik velem valaki. Mi a baj velem? :( Remegek az idegtől,nem bírom ezt! Évek óta egyre rosszabb.2015. febr. 22. 11:22
11/26 anonim válasza:
Azon gondolkodtam h nem lehet h ennek a dolognak valami regre visszavezetheto csaladi problema az oka?
12/26 A kérdező kommentje:
Igen tizenkilenc éves LÁNY vagyok :D Nagyon régóta tart,amióta az eszemet tudom kisgyerekként is zakkant voltam,nem is szerettek a tanárok/gyerekek soha. Nem bírtam már öt évesen se aludni sötétben meg ilyen finomságok,kényszerbetegségek vettek körül már pici gyerekként is. Ahogy idősödök és jönnek a problémák annál durvább a helyzet,teljesen szétestem egyre mélyebbre süllyedek. Már tényleg semmi sem érdekel,régebben azért tanulni szerettem..mostmár csak szabadságot akarok és mindenkit kinyírni.
2015. febr. 22. 11:52
13/26 anonim válasza:
Vha nem is ateljes oka akkor egy resze,valaki elvesztese halal eset vagy csak aki elhagyott emiatt egy lyuk lett a lelkeden es ez okozott szeretet hianyt vagy nem torodtek veled kiskorodban eleget ?
14/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos mi volt a családommal,voltak veszekedések de lehet ilyen mindenhol van.
2015. febr. 22. 11:54
15/26 anonim válasza:
Persze hogy mindenhol van nalunk is van mai napig es lesznek is de valakit sokkal jobban megvisel a dolog engem megviselt de edesanyam segitett tultenni magam rajta elfelejteni viszont nem fogom szval lehet teged jobban erintett lelkileg
16/26 A kérdező kommentje:
Fogalmamsincs mi történhetett,de nagyon zakkant vagyok. Érzem,hogy ez nem normális de a legtöbb ember csak odavág nekem eg iylet,hogy hisztis,lusta blabla. Komolyan nem értem mi van velem. Köszönöm azért a törődést,jól esik :)
2015. febr. 22. 12:02
17/26 anonim válasza:
Ezert lehettel kiskorodban "zavartabb" es volt veled beszelgetve foglalkozva ?van egypszichologus ismerosom es mondta ha valami van a gyerekkel az sokszor a multbeli foglalkozasra lehet visszavezetni es ha veled nem volt foglalkozva eleget elhanyagoltak es nem torodtek veled elinditott benned egy szeretet hianyt ami nagyobb korodba is nehezen potolhato ezert viselkedtel ugy atanarokkal mert nem erezted a azeretetet toluk se fogatad el ezaltal ok is elutasitoak lettek igazam van vagy egy resze igaz rad amit en gondolok azok alapjan amit leirtal?
18/26 anonim válasza:
Szivesen torodok veled hiszen azert irtad ki a kerdest h valaki ertelmesen valaszoljon ra es ha mar egyszer irok ide akkor normalisat irok :) es szovesen segitek mert regebben kicsi koromban ilyes fajta problemaim voltak de mivel kisebb voltam nem ennyire "sulyosak" bocsi h rosszul irok de telorol nem konnyu
19/26 A kérdező kommentje:
Őszintén nem tudom,zavaros az egész. Nagyon ragaszkodó vagyok most,mondom tényleg majdnem kinyírtam valakit féltékenységből. Nem volt jó anyámék kapcsolata az tény,volt hogy apám részegen elverte de ez 2 éve volt. Kiskoromba meg a nagymamámhoz ragaszkodtam ennyire betegesen,kitudja miért..
2015. febr. 22. 12:06
20/26 anonim válasza:
Es valakivel szoktal beszelgetni a problemaidrol aki megerro es akar meg valaszolni is tud ra vagy magadba folytod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!