Ha önbizalom hiányos vagyok, és nagyon zavar de nem tudok ellene tenni semmit, abból lehet valamilyen lelki betegségem?
Hát barátom, egyrészt ne add fel, másrészt meg a baj az önbizalmad, nem az, hogy hogy nézel ki. A legszebb lányt se veszi észre senki, ha folyton szar kedve van, meg nem néz rá az emberre, stb.
Menj el konditerembe, bulizni, beszélgess csak úgy, aztán majd belejössz. Nem úgy van az, hogy a lányok odamennek hozzád. Miért tennék? Nem hinném, hogy feltűnő gyerek vagy. 26 évesen épp itt az ideje, hogy tegyél valamit. Nincs késő, de férfinak kell lenni, nem beszarni, hogy nem megy. És ha valaki kinevet vagy elhajt, le van fosva, rohadt sokan vagyunk ezen a földön :D
Én egyszer buliban oda akartam menni táncolni egy lányhoz és kirakta a kezét az arcom elé úgy, hogy rám se nézett. Teljesen megalázó volt, de belecsaptam a tenyerébe és mondtam, hogy ha nem gond, mennék tovább. A barátnője majd' megszakadt a röhögéstől, én meg nem éreztem magam már annyira leégetve. De meg kell tanulni, számtalan lányt szalasztottam el, mert kishitű voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!