Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok én ilyen gyenge...

Miért vagyok én ilyen gyenge és buta?

Figyelt kérdés

Szeretek versenyezni, alkotni, új dolgokat tanulni. Az egyetlen egy gondom csak az, hogy sosem tudtam semmiben sem kitûnni. Nincs olyan dolog, amiben kifejezetten jó vagyok, de a legtöbb dologhoz értek valamennyit.

Ezen okok miatt van az, hogy általában egy versenyen a munkáim nem is érnek semmit. A szorgalmammal nincs baj, hiszen amivel az idei szakmai versenyeken is részt szeretnék venni, már több száz órát rászántam. Ahhoz képest elég színvonalas pályamunkát hoztam létre, de sehol nem üti meg a mércét, mert mindenbôl csak egy kicsi van benne.

Ez megy már hosszú évek óta, és lassan arra jövök rá, hogy ez talán a szétszórtságom és figyelmetlenségem miatt van. Talán buta is vagyok, mert nem tudom rendesen kiszûrni a megoldó kulcsokat.

Csak vetek, de semmit sem aratok.

Mit tegyek, hogyan érjek el végre valamiben eredményt is?

2015. febr. 14. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Először is higgy magadban! Aztán gondolt át az egészet, hogy mit csinálsz rosszul. Fogalmazd meg kérdés formájában, hogy mi a gond -dolgozz ki egy tervet (NAGYON AJÁNLOM LEÍRNI PAPÍRRA!!!). Ha megfogalmaztad mi a probléma, akkor törd magad azon, hogyan változtass rajta.
2015. febr. 15. 00:34
 2/3 A kérdező kommentje:
A papíros dolog jó ötlet. Azt veszem észre magamon, hogy szükségem lenne egy vezetőre is, vagy valamire amit követek. Mit tudsz erre ajánlani? Nincs hitem, semmiben sem hiszek, de nincs olyan ember se, aki igazán a példaképem lenne.
2015. febr. 15. 23:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Van pár könyv amelyet sikeres emberek írtak. Pénzügyileg sikeresek, világhírűek, gazdagok, szinte a semmiből lettek valakik. Nagyon motiváló könyvek, az én személyiségemet és világnézetemet teljesen átformálták. A papíros ötlet is innen származik, persze részletesebben van leírva. Ha érdekel átküldöm őket privátban, vagy ajánlhatok jókat.. Hanganyagaim is vannak.

A vezetőről annyit, hogy szerintem a könyvek jók lennének egy ideig, mert úgyis megleled önmagadat az út során. A hitről pedig annyit, hogy az egésznek az alapja. (szépen leírnak erre is módszereket, hogyan lehet hinni).

Várom a válaszod.

2015. febr. 15. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!