Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG Kp 502esem van és megbántam...

LG Kp 502esem van és megbántam hogy azt vettem. Mármint sokan azt mondták hogy buta meg hogy gyenge minőségű, és két hónapja kaptam eért tuti nem cserélem le egy jó ideig. Tényleg gyenge minőségű? Neked van ilyened? És ha van/volt meddig bírta?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
te meg vagy vele elégedve? ez a fontos, a többi nem. Anyunak ilyet vettünk karácsonyra, nagyon tetszett neki. Szereti, egyetlen baj vele hogy könnyen feloldódik a lezárása és volt hogy telefonált a táskában a telefon. Amúgy szép, nagy kijelzője van, amit egy telefonnak tudni kell, azt tudja: Lehet rajta telefonálni, smsm-t küldeni. még ébreszt is ;)
2010. júl. 19. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg ha google mappsból beillesztesz térkép képet, akkor navigálásra is jó egy városban. Egy utcakereszteződésben meg te magad is le tudod olvasni a 2 utcát, hogy meghatározd a virtuális térképen hol vagy :P
2010. júl. 19. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem február óta van ilyen telefonom. Nekem eddig bejött, bár nincsenek nagy igényeim. Nálam a fontos, hogy telefonálni tudok, smst tudok küldeni... Sokszor landolt már a földön, mégis túl élte. A bill. zár valóban könnyen oldódik, nálam is előfordult már, hogy hívott valakit a zsebemben, de ez kiküszöbölhető könnyen. Valóban kicsit kisebb a tudása, mint pl. a samsung s5230nak, pedig árban hasonló kategória. Ez tipikusan olyan telefon, ami elég modern, szép, csak a szükséges funkciók vannak meg benne. Ezért azok tartják általában butának, akiknek az a fontos, hogy "nééézd az én telefonom mi mindent tud".
2010. júl. 19. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!Arik vagytok!!
2010. júl. 20. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem marhára nem fontos mit tud. Egy hónapnál tovább nem bírtam vele sztem borzalmas egy telefon. Melette inkább a nokia 6300ám használtam jelenleg samsung S5230asom van ezse hű de jó teló de az LG nél sokalta jobb!!!
2010. júl. 29. 22:43
 6/7 anonim válasza:
én elkövettem egy hatalmas hibát: divatból vettem meg. nem néztem,hogy mit tud,csak érintős és olcsó. mostmár megbántam,hogy inkább nem gyüjtöttem még néhány hónapig egy okosabbra:)
2011. márc. 20. 13:36
 7/7 anonim válasza:
Kapcsold ki ha a bill.zárral van gondod -.- ;)
2011. jún. 15. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!