Mivel győzhető le egy fóbia?
Nem kenyerem így ismeretlenségbe burkolózva, interneten tanácsot kérni. 19 éves srác vagyok, jövőre egyetemre megyek, imádom bulizni, koncertekre járni, mindig rengeteg ember vesz körül, én vagyok a társaság középpontja. Ha szervezek egy bulit, azt a legritkább esetben mondják le, akkor is megbánják.
Amikor fiatalabb voltam, kis lúzerke voltam, de jobb életet akartam, így egyenként legyőztem a félelmeimet - gyakorlatilag a saját árnyékom is megijesztett.
Mégis, van egy félelem, amit nem tudok leküzdeni, ez pedig a nőfóbia.
Nem is értem, totál nem illik a személyiségemhez, de nem vesz rá a lélek, hogy odamenjek egy lányhoz csak úgy. Még részegen sem. Ha pedig interneten ismerem meg, akkor olyan szinten parázom, hogy ritkán sül ki jó, a dologból. Ez hatványozottan igaz, hogyha tetszik az adott lány, de ha már többször találkoztam vele, akkor nincsen probléma a félelemmel.
Azért zavar ez annyira, mert nem illik a személyiségemhez, és nagyon sok kellemetlenséget okoz. A nyomi időszakomnak vége - partiarc vagyok, magas IQ/EQval(ja, meg beképzelt is.xD De csak azért mert ég és föld, amiből amivé váltam. Továbbá nem vagyok az a tipikus pávagyerek, aki a semmire csorgatja a nyálát. pl. a kinézetemet sosem dícsérem, csak a tudásomat), és az olyan típusú nőket, akikben van értelem, simán le tudnám venni a lábukról, ha nem, lenne ez a fránya fóbia.
Azért mondom, hogy fóbia, mert a sima félelmeimen mind felül tudok kerekedni,d e ezen valami miatt nem megy. Ha valaki esetleg hasonló helyzetben van/volt, ossza meg velem, mit tapasztalt.
Ja igen, nem csajozási tippeket kérek, az utána az én dolgom lesz, kihez hogy állok, én csak azt szeretném, hogy képes legyek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!