Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudom teljes mértékben...

Hogyan tudom teljes mértékben felszámolni felnőttként a félénkségemet, és puhány természetemet?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta pszihiátriai gondozás alatt állok kisebb megszakításokkal.Gyakorlatilag folyamatosan küzdök azért,hogy meg tudjam védeni magam a dominánsabb embertársaimmal szemben.Valamennyit változtam.Azt mondta sajnos a doki a múlt alkalommal,hogy gyerekkoromban folyamatosan ott volt anyukám ,mint domináns személy az életemben ,és ezért mindig egy kicsit kötélen lehet engem rángatni.Ez ellen nem lehet tenni!szégyellem,de mit változtathatok??

2015. jan. 11. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Önbizalommal, határozottsággal.
2015. jan. 11. 19:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nő vagy. Egy nőnek félénknek kell lennie. Sajnálom, ha ilyen törtető idiótákkal kell együtt dolgoznod. Ez van. Majd ha lesz gyereked te arra biztatod, hogy tanuljon jól, és kerüljön jobb helyre, hogy ott ne olyanokkal kelljen szenvednie, mint amilyenekkel most te.
2015. jan. 11. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!