Hogyan győzhetném le a félénkségemet?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és nagyon bátortalan, félénk. Ha társaságban vagyok akkor alig merek megszólalni...Hogyan lehetne ezen változtatni? Engem már nagyon zavar.2012. aug. 19. 17:19
1/4 anonim válasza:
Pl. menj a legjobb barátnőddel nagyob közösségekbe, vagy valakivel akit jól ismersz. És akkor már te is bátrabban mersz megszólalni.
Amugy én is ilyen vagyok és eléggé zavar. De ha a barátom is velem van akkor meg merek szólalni. :D
2/4 X-atosz válasza:
Én úgy csináltam még annak idején, hogy figyeltem a többieket, hogy miként beszélgetnek, milyen témákkal és milyen nyelvezettel etc.
Ezeket elsajátítottam, megtanultam, és egyre könnyebben ment.
3/4 anonim válasza:
Csakis úgy lehet legyőzni, ha nem menekülsz el a társaságtól, hanem megpróbálsz beszélgetni, barátkozni.
Tudom, az első pár alkalom nagyon nehéz lesz, de majd azt veszed észre, hogy egyre könnyebben megy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
2012. aug. 19. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!