Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, barna hajú és szemű, jól öltözködök és a hajam is jó, udvarias vagyok, jövőre egyetemre fogok járni gépészmérnöki karra, szeretem a társaságot, vannak barátaim, stb., de mégsincs barátnőm pedig régóta szeretnék, próbálkozások voltak, de pár találkozásnál több nem volt sose illetve pár éve volt egy évig tartó "kapcsolatom" amiben nem volt semmi komoly és igazából nem is tetszett a lány, valamiért láthatatlan vagyok a lányok szemében ami azért is idegesítő mert még a legszerencsétlenebb kinézetű embereknek is van barátnőjük (ezzel senkit nem akarok bántani), tudom a belső a fontos de nekem az is viszonylag rendben van már amennyire ismerem magam, beképzelt, nagypofájú nem vagyok pedig van pénzünk, (amivel sosem kérkedek még azoknak sem akikről tudom h szintén van pénzük) apa magántanár és milliókkal tőzsdézik, 5 ingatlanunk van abból 2 nyaraló 2 pedig ki van bérbe adva, 6 garázsunk is van abból 5 van kiadva bérbe, egyben pedig a két kocsink áll. Ha lenne barátnőm anyagilag nem lenne baj mindent megvennék neki és mindent megtennék azért hogy boldog legyen persze ha egy kihasználós p.csa lenne az illető akkor nem kéne ott is hagynám. Vannak akik azt mondják "túl jófiú" vagyok például a legutóbbi lány akivel 3x találkoztam, lehet ez lenne a probléma?

2015. febr. 13. 23:48
 1/3 anonim válasza:
Szia! Én egy 18 éves srác vagyok, amolyan magának való. Nincsenek barátaim igazából csak egy van de ő a legjobb. Mindig bunkó vagyok és nemtörődöm de mégis volt egy csomó barátnőm. Ezzel az egésszel arra próbálok kilyukadni, hogy tök mind1 hogyan nézel ki vagy hogyan viselkedsz mivel majd lesz olyan aki arra bukk amilyen te vagy. Mindenkinek megvan a maga zsánere lehet, hogy te még épp nem találkoztál olyannal akinek te vagy. Habár sok lány mondja, hogy a pénz nem számít és a külső sem ettől függetlenül nekik igenis számít! Szerintem a bunkó srácokkal azért jönnek össze a nők mert látnak bennük valamit és szeretnék ha meg tudnák őket változtatni. ( nem szeretnék pszichológiailag senkit sem jellemezni mivel az emberekkel nem igazán értek szót.) A te jófiús újgazdag ( nem sértés, életmód) stílusod kiment a "divatból". Most minden lány ezekre az úgynevezett páwákra utazik. Ne kérdezd miért... Szerintem lassan megint változni fog ez a trend és nagy valószínűséggel mivel a hölgyek is idősebbek lesznek másra lesz majd szükségük. Na ekkor fog eljönni a te időd. Azzal , hogy anyagi biztonságot fogsz tudni nyújtani az egy hatalmas előny lesz. A bókoknak újra lesz értéke, tényleges értéke ami nem abban fog megnyilvánulni, hogy ,,Jaj köszi" meg effélék.. Sokkal mélyebb, érzelmi értéke lesz. Csak várd ki, én ezt mondom.
2015. febr. 14. 18:35
 2/3 A kérdező kommentje:
fuh köszi a hosszú választ nem gondoltam volna hogy lesz majd aki ennyit ír.. hát remélem tényleg sikerül összejönni majd valakivel aki olyan "jófiúsan" szeret amilyen vagyok, igazából csak abban reménykedek ha elmegyek majd főiskolára vagy egyetemre hogy ott találom meg az igazit mert a jelenlegi környezetemben nem nagyon megy...
2015. febr. 14. 18:47
 3/3 anonim válasza:
Remélem kielégítő válasz volt. A környezetváltozás sosem hátrány. Sok sikert! :)
2015. febr. 14. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!