Tényleg ez lenne a sorsom?
Sziasztok!Nagyon el vagyok keseredve :( Úgy érzem,h az életem nagyon kisiklott.20éves vagyok,egy olyan egyetem olyan szakjára járok,amit ki nem állhatok.Semmi tehetségem nincs hozzá,nagyon nehéz és később a munkahelyen sz@rba se fognak nézni ennek ellenére(egészségügyről-szóval emberéletekről van szó).Egyedüli esély,ha külföldre ki tudnék menni,mert ott másabb a helyzet ezzel.De már nagyon nincs erőm:((folyton csak a negatívum-azért jöttem ide,mert máshova(más városba) nem volt lehetőségem,a biológia érettségim meg erre volt jó-akkor még gondoltam,á,jó lesz ez...100ezret se fogok megkeresni 4éves tanulással(diplomával)Tulajdonképpen van vmi más,ami nagyon érdekel,de ott már fizetnem kellene több százezret,mert ugye csak 6év van támogatva államilag.Szóval rengeteg pénz lenne-úgy érzem így már attól is elment a kedvem.A magánéletem egy katasztrófa:szüleim elváltak,anyám alkholista,úgy a lelkembe mart,h senkinek nem kívánom-csak azért,mert segíteni akartam neki.Csak a nagyszüleim vannak(bár velük se túl könnyű),meg barátom van,de az ő diplomája meg csak idehaza lesz érvényes...Annyira nincs kedvem már semmihez,olyan,mintha sorozatban találnának meg a rossz dolgok.És tudom,h van olyan,nem is 1,amihez kedvem,meg tehetségem lenne,de ebben az országban pénz nélkül nem lehet,a családtagjaim pedig nem tudják fizetni,dolgozni próbáltam már,mindenhol csak átvertek.
Ti mit tennétek?Mit lehet ilyenkor tenni?
Nem tudsz átmenni ugyanezen egyetem egy másik szakára?
Egyet ne felejts el:soha semmi nem történik hasztalanul,valamiért TE PONT OTT Vagy most.
A két évet tényleg ne dobd el,ha van erőd kitartani,csináld végig,aztán több lehetőséggel eredj az álmod nyomába.De ha belebetegszel ebbe a helyzetbe,úgy fel kell adnod.
Sajnáltasd magad nyugodtan!
Mindenki másnak fenékig tejfel az élete rajtad kívül!
Nem én vagyok a szánalmas,aki igazat ír,hanem te,hogy egy ilyen,jaj úristen most mindjárt kiugrok a pinceablakon,mert annyira szar nekem szöveggel idejössz,hogy mindenki aki olvassa írjon már neked olyat,hogy jaj hogy szánunk:D
Jó! Tessék:Huh...tééééényleg ilyen szarul vagy? JAj desajnállak,mindjárt énis összevagdosom a balkezemen az ereimet,,mert annyira megsajnáltalak!
Figyeljélmár:Ne szánasd itt magad,hanem tegyél ellene,hogy jobb legyen! Nekem is szar,másnak is,mégsem többmillió vadidegen ember előtt(mégha anonim oldal is) sajnáltatom magam,olyan dolgokkal,amik 10 millió emberből 10 milliót érintenek!
És lány vagyok,csak,tudod,én megtanultam ,hogy ne sajnáltassam magam!
Kezdjél el egy másik sulit,vagy menj el szakmákat tanulni,és olyat amihez kedved van! És ne itt b.szogassál engem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!