Tényleg meg van írva a sorsom?
lehetséges.
De vannak terveink és váratlan fordulat pontok az életünkben.Sokszor pedig a sors váratlan fordulatai.
Én se értem, a sok szkeptikus miért akarja mások idejét beosztani állandóan. Miért kell folyton megszabni hogy inkább tanuljon vagy ilyesmi?!
Mindenki abban hisz amiben szeretne. Pont ma írtam egy másik kérdéshez ezzel kapcsolatban, de kénytelen vagyok önmagamat ismételni. Én nem hiszek a sorsban, mert ha hinnék akkor azzal azt állítom, hogy pl aki hajléktalan, vagy alkoholista, netán tömeg gyilkos, annak eredendően ez lenne a sorsa?! Ezt nem akarom elhinni, hogy valaki ezzel a sorssal születik meg. Talán lehet, hogy van valamiféle vezérfonala az életünknek ami rajtunk áll, hogy követjük-e vagy sem.
Selena
Lehet van benne valami, velem is volt olyan hogy... néha komolyan hiszem hogy ennek kellett történnie. És igen, visszajelzéseket is kapunk hogy törődjünk másokkal .... és ez halált jelentett. 1 apám öccse, ivott, átbaszta a mamám fejét, oka volt hogy meg kellett halnia, semmit nem csinált az életben, így a halála után a mamámék is azt csinálhattak amit akartak nem kell pelenkázni stb... a többi 2 kamionbaleset. De sajna apám még mindig nem veszi észre...
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!