Tényleg meg van írva a sorsom?
1.:Az utolsónak igaza van!Nem az a tudás,amit más ember megtapasztal,hanem az is amit mi tapasztalunk.
2.:A sorsunk mi írjuk a gonsolatainkal,az érzésnkel,és a tetteinkkel.
Szerintem, valami olyasmi létezhet, hogy sors. Másnéven karma. A karma (szerintem) az előző életeink és a vágyaink függvényében alakul ki, és meghatározhatja akár előre egy gyerek születése előtt, hogy milyen fő akadályok, veszteségek, örömök lesznek az életében.
A sors ellen sokan azért tiltakoznak, mert egy olyan érzést kelt, hogy akkor minek csináljam, ha úgy is el van előre rendelve. De nem az a lényeg hogy mik történnek veled. Hosszútávon (ez sok életet jelent) semmit nem számít, hogy elvesztesz egy rokonodat vagy nem, megnyersz e egy versenyt van nem, bekerülsz-e valahova vagy nem, valóra válik egy álmod és balerina leszel-e vagy nem.
"Honnan van rá ideje, energiája" - honnan volt valakinek ideje, energiája megteremteni az univerzumot az összes csillaggal és bolygóval együtt, a semmiből? Valahonnan biztos volt, hiszen az univerzum létezik. (Ezt nem a sors létezésének bizonyítására mondom, csak arra, hogy idő és energia nagyon sok van, nem nagy ügy "megírni" valakinek a sorsát)
Meg persze attól még, hogy meg van írva a sorsod, te hozod a döntéseket. Persze, ha valahol elkerülöd a sorsod, akkor majd máshol megtalál. De a sorsodra, akár a jelenlegi életedben is, de a következőben biztosan, hatással vagy!
Szerintem.
Nekem is az a véleményem erről mint a 23:50-esnek.
Elvégre ok nélkül nincs okozat.
Ha csak egyszerűen meg lenne írva a sorsunk bármiféle előhatás nélkül, annak az égvilágon semmi értelme nem lenne. Viszont a karma ennek értelmet kovácsol.
A kérdésed annyira nehéz,hogy alig merek válaszolni rá.Azért nehéz nekem ,mert biztosan tudom,hogy túl bonyolult.Ráadásul gondolok arra is,hogy esete válogatja.Nem számoltam össze,hogy hányszor voltam a halál torkában (talán már nem is tudnám),ezért csak azt írom,hogy többször.7 éves koromban elütött egy autó,nylt combcsont-törés,sok vérveszteség,két hét eszméletlen állapot. -Ne ijedj meg csak ezt az egy esetet írom:- És mind azok után itt vagyok,hogy válaszoljak neked Ha nem maradtam volna életben,semmiképp se tudtam volna megirni azt a közérdekü írást amire rendeltettem. Az ilyesmit az ember utólag tudja meg.Így lettem lehettem áldás sokaknak
már akik azt olvassák: www.osys.hu/biromiklos Ennyit a magánéletekről. De gondold meg ha az embert úgy megkötözte volna a SORSA,hogy attól semmiképp se tudna elszakadni,mondta volna Jézus,hogy térjetek meg? Ő,aki tökéletes szeretet tökéletes tudás úr mindenek felett. Úr még a karmán is,Hagyta volna magát megfeszíttetni,annak reményében,hogy ha valaki csak hisz benne "el ne vesszen ,sőt inkább örök élete legyen"Ugye,hogy nem is olyan egyszerü kérdés ez? De áldott a z Úr aki megadta a választ minden nagy kérdésre.
Hogy kinek hiszel,azt neked kell eldöntened.Szerintem nem volna szabad az önigaztult válaszolóknak hinned ,aki gondolják:mert ő mondja az attól már igaz is.Akinek se élettapasztalata se ismeretekben jártassága nincsen az tévútra vihat Aki nem kapta meg a helyes indítást az életben,nagy aöntés előtt áll,mert ez nemcsak földi létére vonatkozik,hanem az égire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!