Mennyire baj, hogy nem vágyok barátnőre és barátokra? 17F
-Nincsenek barátaim,
-Már meguntam ,azt hogy hiába próbálkozok lányoknál mindig elutasítanak ,ezért megfogadtam nem érdekelnek a lányok teljes erőmmel majd tanulok, és a családi gazdaságba segítek amikor időm lesz.
-Egyik iskolaelső lettem így is, év végén is az akarok lenni. Nekem ez a fontos, valahogy hidegen hagynak a lányok most már.
Most így gondolod, de hidd el ha elmúlsz majd 20 éves más lesz a helyzet.
Velem is hasonló volt de akkor barátaim legalább voltak és elvoltam velük mint a befőtt, és amit akartam meg is valósítottam.
amikor 22 éves voltam akkor egyszerűen elkezdett baromira érdekelni a csajozás, bár félénk vagyok még most is, de akkor nagyon vágytam egy barátnőre. Egyszer egy ismerősömmel beszéltem erről aki pszichológus és ő mondta hogy 20 éves kor felett már normális ha az ember hirtelen párt akar magának és szeretetre vágyik meg a szex is ugyanolyan fontos mivel biológiai szükséglet, tehát aki egészséges hormonokkal rendelkezik annak ez a dolog befog indulni egy idő után. És valószínű veled is ez lesz lehet most nem érdekelnek a lányok, de hidd el pár év után fognak és ha majd 30 körüli leszel már gyereket is akarni fogsz mert lehet hogy a nőknél beindul a biológiai óra hogy már ideje lenne gyereket szülni, ez épp úgy a férfiaknál is megvan hogy idő után szeretnének gyereket.
És ezt egy idősebb haveromon láttam hogy egyik napon nem akart gyereket meg semmi, másik napon meg hirtelen előjött nála hogy már szeretne gyerekeket, családot, nősülni, rá 1 évvel később elvette a barátnőjét, esküvő után 3 hónappal már dicsekedett azzal hogy a felesége várandós.
Szóval most még nem baj, de ne fordulj be nagyon mert egy idő után vágyni fogsz a kapcsolatra meg barátokra és 20 éves kor felett már nehéz ismerkedni mert akkor a nők többsége már komoly kapcsolatban van és többnyire már gyerekük is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!