Kamasz lányok, van köztetek, aki nem találja a közös hangot a kortárs lányokkal, inkább fiúkkal barátkozik? Nem vágytok egy igazi barátnőre?
Általánosságban fiúkkal jövök ki jól, ráadásul a barátaim nagy többsége már egyetemista évek óta.
A kortárs lányokkal abszolút nem jövök ki, mert nem szórakoztatnak a ruhákról, körmökről, és a diszkókról szóló csevegések, de persze vannak lánybarátaim is, de ők is idősebbek nálam.
Jajj ne utáljuk már a többi lányt, csak mert ti "Különlegesek" vagyok. Azok vagytok, mindenki az a maga módján. Viszont a lányoknak szerintem össze kéne tartania.
Egyébként én is így voltam, aztán rájöttem hogy leszbikus vagyok. End of story.
Kiskoromban is mindig a szomszéd fiúval legóztam, általánosban meg középsuliban kb egy srác volt akivel néha beszéltem, meg a fiúkkal megtaláltam azért a közös hangot, de elég magamnak való voltam. Most egyetemen informatikai szakra jöttem, fiúkkal vagyok körülvéve, és egyre jobban érzem magam, van barátom, az ő haverjaival is nagyon jól kijövök.
Nem vágyok barátnőre, jól érzem magam így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!