Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek túl kemény voltam?...

Szerintetek túl kemény voltam? (szerintem nem)

Figyelt kérdés

Van egy oszt. társnőm aki akkora egy ribi hogy az már fáj. Szóval ma nagyon felidegesített és azt mondta hogy bölcs vagyok... elmondtam neki ezeket: ne mind szólj bele a dolgaimba, nem veszed észe magad? Úgy nézel ki mind egy qva. A segg*d a nadrágból egészen kinnt van, télen a derekad kinnt van és panaszkodsz, hogy fázol, teszed ott a menőt a románok között közben beszélnek rólad hogy milyen qva vagy és te röhögsz, mert nem érted (romániában lakom) és még nekem komentálsz? Nézzél először magadra aztán mást is kritizálhatsz... felőlem.

Szóval ezeket mondtam. Nagyon utálom a csajt, folyton utánoz és irigykedik...na ezt nem mondtam de nem is fontos...Elég kemény voltam hogyha a csaj nem szólt semmit? Nem is az érdekel hogy kemény legyek csak az, hogy a tudomására hozzam, hogy mekkora egy bunkó. Ti mit mondanátok az ilyen lánynak, aki még ráadásul belétek is köt az Ő "tökéletességével"??

2010. febr. 10. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ha ennyitől nem szólalt meg, akkor elég bárány egy csaj lehet!

Amúgy oltsd ott és akkor ahol éred, add annyiszor a tudomására, hogy egy szánalmas seggpiszok ahányszor csak kedved tartja.

És nyugodtan megoszthatod vele, hogy nem áll jól neki az amikor lenyúlja mások stílusát és már nem menő pózernek lenni.

Meg tudod ha lehetne szemmel verni, már halott lenne.. :)

Én az ilyen embereket pillanatok alatt elintézem és olyan szinten becsicskulnak, hogy csak na. És nem ez a célom, csak hogy reálisan lássa az életét és hogy mekkora egy szánalom kupac. :)

2010. febr. 10. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
aham...köszi válaszod:)
2010. febr. 10. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:

öö hát, ha magamból indulok ki, nem csak ennyit kapott volna:D

Nekem nem mernek beszólni, mert tudják, hogy abból semmi jó nem fog a számukra kisülni. Szal tekintélyem van. Amúgy meg végtelen kedves ember tudok lenni, a barátaim elmondása alapján. Barátban sem szűkölködöm. De ha valaki vmit mond, ami nem helyes. (persze ha igaza van nem oltom) de akkor azt a napot is megbánja amikor megszületett:D:D

Szal hajrá! Oltsad csak! Vannak akik ilyenkor észreveszik magukat=)

2010. febr. 12. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem semmi jól beszóltál neki(Y)(Y) minnél töbször beszolsz neki ott vágsz alá a beszolásaidal ahol csak tudsz előbb utóbb észre veszi magát..
2010. febr. 12. 20:00
 5/7 A kérdező kommentje:
tegnap farsang volt. Meghívtak valami 5 évvel nagyobb fiúkat nálla-nállam. el nem tudjátok képzelni mit le művelt velük. Már a végén a pasik is csak nézték ahogy röhög össz. vissz. Mindenki őt nézte, hogy mekkora egy rib*nc
2010. febr. 13. 11:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Ismerem az ilyeneket. Én is Romániában lakok, és hát vannak olyanok itt, hogy tiszta szégyen xD

Egy ilyen csaj pultos volt az egyik kocsmában, ahányszor a zsaruk bementek, leültek kávézni, ő is azonnal odaült közéjük, és folyton röhöcskélt, úgy tett, mintha értené, miről beszélgetnek, de persze két mondatot nm tudott elmondani románul xD

Na ez off volt, csak gondoltam kapcsolódik :D Kérdésedre válaszolva, nem volt durva, amit csináltál vele, így kell az ilyennel. Hajrá, így tovább!

2010. febr. 16. 14:10
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. febr. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!