Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem érzem, hogy létezem?

Miért nem érzem, hogy létezem?

Figyelt kérdés

Valahogy néha olyan mintha egy porszem sem lennék az univerzumban

Nem érzem hogy létezem, nincs szükségem semmire, üres vagyok.Àltalàban ez akkor jön elõ amikor az àgyban pihenek fel sem bírok kelni nem érzem magam élõ vagy létezõ lénynek..mi lehet ennek az oka?

#érzés #Emberilét
2015. febr. 3. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs mi okozza ezt az érzést. A válaszokra én is kíváncsi vagyok. Amúgy én is érzek néha így és azt hittem hogy bolond vagyok. Elég fura. Néha olyasmire is gondolok h olyan vagyok mintha csak egy film szereplője lennék mintha nem lennék ura a vlm történő dolgoknak és előre megírt forgatókönyv szerint élnék o_O. O_o
2015. febr. 3. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Depresszió lehet, orvos tudna segíteni.
2015. febr. 3. 12:12
 3/7 schocko ***** válasza:
...akadozik a standby érzékelőd...keress egy műszerészt!...
2015. febr. 3. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Túl bonyolult dolog az ember ahhoz, hogy ilyen lelki dolgok okát tudni lehessen. Mondjuk nem tudom, szoktál-e inni, cigizni, kávézni, ilyenek mellékhatása, vagy elvonási tünete is lehet, hogy az ember apatikus lesz, vagy kifordul magából agyilag.

Azért ha sűrűn van ez, akkor valami nem jó. Vagy csak nem olyasmivel foglalkozol, ami érdekel? Depresszió is lehet talán, ehhez nem értek, bár én a dilidokikat és főleg a gyógyszereket nem igazán tartom jó ötletnek.

2015. febr. 3. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd mindjárt jól elverlek, és akkor fogod érezni. :)
2015. febr. 3. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert nem fejlődsz, nem növekszel lelkiekben.

Jó de hogyan, kérdezhetnéd.

Fejlődni kell mentálisan, érzelmileg. Bizony olvasással, tanulással kezdődig.

Olvass el két könyvet amit ajánlok, aztán folytatjuk.

Ne ijedj meg a cím sokkal rémisztőbb mint a könyv ami fantasztikus.

Berente ági

[link]

reiki szótól még mindig kiver a hideg de egy fantasztikus élet útmutató könyv, igen jó áron.

a másik szintén tőle.

[link]

Ha változást akarsz, neked is kell változnod. Hajrá, sok sikert. :)

2015. febr. 3. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanezt érzem én is amióta az eszemet tudom,és nem változott semmi...

Bár én a miért-et tudom.

2015. febr. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!