Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem úgy, hogy nem...

Miért érzem úgy, hogy nem létezem, normális ez?

Figyelt kérdés
Minden olyan lassan és viszonylag könnyen megy az életemben mégis amikor általános közérzetemről van szó akkor azt érzem hogy üres vagyok nincs sem életem senem létezem ebben a világban olyan mintha egy nagy lyuk lennék amit időnként feltölthetsz, de a lyuk egyre nagyobb és már amit előzőleg pakoltál bele azt beszippantotta. Vannak barátaim tartom velük a kapcsolatot jelenleg barátnőm nincs bár jólenne találni:) mégis mintha ez egy átlagos sablon lenne:S valaki érti amit mondok? van ennek értelme?
2010. nov. 21. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos belefáradtál a hétköznapokba, változtass az élteden; egy új hobbi, utazás stb. Néha mindenkinek vannak ilyen időszakai, ilyenkor tényleg egy erős váltás kell.
2010. nov. 21. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
A személyiségzavarok ilyenek.
2010. nov. 21. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Én értem, hasonlóan érzek én is, hiányzik egy alapidentitás, amire tudnék építkezni (de nekem személyiségzavarom van). Kapcsolatban jobban érzem magam, valamennyire kitölt. Hány éves vagy, Kérdező?
2010. nov. 22. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Ohh, nálam is hasonló a szitu. A gondolataimat értem, de az érzéseim... ha megpróbálom figyelni őket, amikor egyedül vagyok, akkor egy üres feketeséget érzek magamban, egy űrt. Én ezt nem tartom betegségnek. Én eddig elzárkóztam a saját érzéseim elől, most pedig próbálok megnyílni, de ez nem megy egyik napról a másikra. Meditálni kéne, de az se megy :) Állítólag az segít. Az idő majd meghozza a változást. Ha elindultál valahova eltökélt szándékkal, akkor oda is fogsz érni. Én ebben hiszek :)

Ha kell a témáról könyv, esetleg tudok adni e-bookot.

2010. nov. 23. 19:32
 5/7 A kérdező kommentje:
21
2011. nov. 23. 15:24
 6/7 anonim válasza:
Istenem! Végre! Valaki valami hasonlót ír le, mint amiben élek! Vagyis éltem sokáig, kb. 26 éves koromig, aztán javulni kezdett, de egy tragédia miatt megint előjött, erősebben, mint valaha. Sipirc pszichiáterhez! Én már elrontottam az életemet azzal, hogy nem ismertem fel időben, hogy ez gyógyítandó (én magamat okoltam azért, hogy ilyen vagyok, nem fogadtam el, hanem kapálóztam, amivel elképesztő szitukba kevertem magam, amivel mentek-mentek az évek), de neked még biztosan helyre lehet hozni!
2014. júl. 20. 18:46
 7/7 anonim válasza:
Lehet azért van mert félsz megélni negatívat, annyira hogy a pozitívat nem tudod megélni. Próbáld meg fel dolgozni a negatív részt, és akkor ha legyőzöd, utánna a pozitívat is már be tudod engedni. Mert utánna már nem fogsz félni.
2022. okt. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!