Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért sajnáltatják magukat...

Miért sajnáltatják magukat folyton az emberek?

Figyelt kérdés
pl ezen az oldalon is van egy csomo oan kerdes h nekem ilyen meg olyan bajom van, meg nem akarok élni, stb...
2010. febr. 9. 19:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

1. Kétlem h bárki is a számítógép mögül akarja megváltani az életét,de ilyen témájú netes oldalakat kb olyan indíttatásból olvasgat az ember mint pszichológiai,stb könyveket

2. Senkit se ítélj meg az alapján h ott mit írogat és ne általánosíts. Jóéjt.

2010. febr. 9. 22:11
 12/19 anonim ***** válasza:

1: Nézd, én élőben is pont ugyanezeket a rinyákat szoktam hallgatni, nap mint nap. Változást senkin, de senkin nem látok. pedig figyelek, észrevenném, hidd el, és nem csak én.

2: én senki konkrét embert nem ítélek meg kizárólag az alapján, amit leírt. Csak tudom, tapasztalatból, hogy az emberek többsége ilyen. Ha találkozom valakivel, figyelem a szavait, a mimikáját, a testbeszédét, a hozzáállását a dolgokhoz. A következtetéseimet ez alapján vonom le, és nem ítélem el őket, ha ilyenek is, mint a fent leírt kategória. személyes joga elcsesznie a saját életét mindenkinek. További jóéjszakát.

2010. febr. 9. 22:18
 13/19 anonim ***** válasza:
én se értem...
2010. febr. 10. 08:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert úgy érzik, hogy az életük egy rakás ürülék, és azt szeretnék, hogy valaki együtt érezzen velük, esteleg tanácsot adjon, hogy mivel tudna kilábalni a helyzetéből. Konkrétan erre az oldalra meg valószínű azért írnak ilyeneket, mert nincs más, akivel megoszthatnák a lelki bajaikat.
2010. febr. 11. 12:42
 15/19 anonim ***** válasza:

21:52

Ember gondolkodj már 1 picit. Hol volt az elméleted akkor, amikor reggel bementem tök jó volt a kedvem és ahogy teltek a percek fokozatosan romlott el és visszatért a régi sz@r kerékvágásba?

2010. ápr. 7. 20:37
 16/19 anonim válasza:

Az én véleményem az hogy az ilyen embereknek nem megfelelőek a családi összetartásuk... figyelmet igényenek másoktól, megértés, és törődést.Ha mondjuk a barátnőm sajnáltatná magát biztosan segítenék neki abban ami miatt bánkódik vagy legalábbis megpróbálnék... én sose sajnáltatom magam... inkább magamba folytom az érzésemimet persze az még rosszab ha valaki nem adja ki magából az indulatait... hogyha valaki sajnáltatja magát azt nem kell lenézni és nagyképűnek feltűntetni, ismerek sok embert aki az ilyen embereket lenézi... és ezzel nem értek egyet.

Egy nap teljesen magam alatt voltam ugyanis a legjob barátnőmmel összevesztünk és apukám észre is vette a viselkedésemen hogy valami nincsen rendben.Megkérdezte hogy mi bajom én meg mondtam neki hogy teljesen szét vagyok most csúszva... meg hogy bűntudatom van... imádom a feketét de most kivételesen teljesen abba öltöztem miután hazajöttem suliból...de nem direkt csak úgy ami jött kézbe erre meg apám leordított hogy "Te kislányom nagyon dilinyós vagy!Miért kell magad kéredned mindíg és miért akarsz a figyelem középpontjába lenni egyfolytában?? Miért nem tudsz olyan lenni mint a nővéred?Nézd meg őt!Vidám és elégedett az életével!" én meg erre bepöccentem és arcábamondtam hogy Szandra(a nővérem) mindent megkapott amikor kisseb volt és hogy őt teljesen elkényesztetik... azt is mondtam neki hogy nem mindenki egyforma és hogy nekem is lehetnek rossz napjaim... igazából nem is haragudtam apára csak nem tetszett a hozzáálása, mert szebben megértettem volna.Az ilyen embereket se nagyon csípem... ja és ott van még az anyám aki egy házisárkány...mindenkinek nyalizik engem meg folyton lehord mindennek... mondtam is neki hogyha nem lenne az anyám csak valami ismerősöm biztos hogy nem barázkoznék vele mert nem tetszik a stílusa...erre ő azt mondta hogy"akkor most te csak kényszerből szeretsz engem?" én meg mondtam neki hogy ha így akarja akkor fogja fel így...

nekem is lenne miért sajnáltatni magam de nem teszem mert azzal csak másoknak a terhe lennék... mindenkinek van épp elég gondja!!

2010. ápr. 7. 21:06
 17/19 A kérdező kommentje:

21:16

Teljesen egyetértek veled.Én is teljesen ilyen vagyok,sose mutatom ki az érzéseimet,mindig magamba folytom, mer nem akarok gyengének látszani, öszinten szolva félek masok reakcioitol, pedig jo lenne néha vkivel elbeszélgetni ezekröl a dolgokrol...

2010. ápr. 7. 21:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Mert önmagukkal vannak elfoglalva.Mindenkinek vannak gondjai és ha többet figyelnének egymásra az emberek,kialakulhatna egy szeretet láncreakció.

És máris oldódna a probléma.A lelki segítség a legjobb orvosság.

Csak az a baj,hogy önzőek az emberek.

2010. ápr. 8. 12:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Rengeteg oka lehet.De a legfőbb az,hogy megakarják oldani a problémáikat,és ehhez segítség kell nekik,és pont tőlünk(válaszolóktól) várják a probléma megoldásához szükséges teendőket,mármint,hogy írjuk le,hogy mit lehetne tenni ilyen meg olyan esetben.Szerintem nem az a fő céluk,hogy téged bosszantsanak,hisz nem is ismernek.Miért kell folyamatosan utálkozni másokon?Csak akkor tedd,ha te tökéletesnek érzed magad.De persze te sem vagy az,neked is vannak hibáid(például helyesírási,de az sok).Nekem is van bőven hibám,csak tudod,én elismerem őket!:S

Nem tudom,hogy miért kell állandóan mindenkit piszkálni.Neked is magaddal van a gondod?

Pontozz csak le,bátran:D

2010. ápr. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!