Miért mondják sokan, hogy hasznosnak érzik magukat ha dolgoznak (közmunka)?
Figyelt kérdés
Elég baj az szerintem, ha a munkán kívül semmire sem tartja valaki magát. Az olyan meg is érdemli hogy robotoljon. Szánalmas!2011. febr. 22. 00:35
1/8 anonim válasza:
Nem igazán értem a gondolatmenetedet. Ha valaki a munkája miatt hasznosnak érzi magát, attól növekszik az önbizalma, önbecsülése. A munkát egy jó dolognak tekinti, jó kedvvel végzi, azaz pont hogy nem robotolni fog.
2/8 anonim válasza:
Az attól függ milyen munkáról van szó?
3/8 anonim válasza:
Elég fura hozzáállásod van. Feltételezem, hogy egy tini vagy, aki egész nap a net előtt ülne.
De a legtöbb embert zavarja, ha a napjai semmittevéssel telnek. És a tartós munkanélküliség is nagyon megviseli az embert. Még akkor is, ha nincsenek esetleg megélhetési gondjai.
De visszakérdeznék: Te mitől érzed hasznosnak magadat?
4/8 A kérdező kommentje:
Miért kellene magamat hasznosnak érezni?
2011. febr. 22. 15:53
5/8 anonim válasza:
Hát, ez sok mindent megmagyaráz.
A legtöbb embert jóérzéssel tölti el, ha érzi, hogy hasznos, amit csinál. Így van értelme a munkájának.
Te miért tudsz szeretni egy munkát?
6/8 anonim válasza:
Én például a pénzért,amit kapok érte!:p
7/8 anonim válasza:
Na jó, az is fontos, persze. De önmagában a pénz miatt én nem tudnék megszeretni egy munkát. És ez nem azt jelenti, hogy egy az egyben utálnám is.
8/8 anonim válasza:
9 évesen Te ezt nem értheted. Majd ha 13 éves leszel, talán megérted, hogy dolgozni jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!