Szerintetek, akiknek neten keresztül 'nagyarcuk' van, azok élőben 'lúzerek'?
Úgy általánossában szerintem is, de nem feltétlenül.
Pölö nekem sincs élőben nagy arcom, de ettől még neten sincs. :D
A nagy részük azért ugat, mert a való életben kuss a neve és nem teheti meg.
De persze vannak akiknek lángoló vér fut az ereiben. És az a való életben is ugyan olyan temperamentumos mint a neten vagy a munkában vagy a suliban.
Én pl. neten is ugyan olyan vagyok mint élőbe. Oltok, bunkó vagyok és magabiztos és nagyon jó a humorom.
épp az, ne általánosits
van, hogy szar a kedvem, mint most és akkor szivesen beszólnék egypár embernek, de ku*vára nem vagyok lúzer :)
Ilyen is van és olyan is. Van aki neten nagyképű, élőben visszafogott, van aki mindig nagyképű, van aki mindig szerény, de lehet olyan is aki élőben nagyképű és neten visszafogott. Nagyon nagy közhely és hülye általánosítás, hogy aki a neten nagyképű az élőben gyáva és ezt kompenzálja.
Mellesleg az sokkal érdekesebb dolog, hogy aki élőben nagyképű, az lehet hogy belül egy totál gyenge személy, csak azt kompenzálja kifelé.
18:03:
Tényleg jó a humorod, és még milyen szerény is vagy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!