Mit jelent? "Ha sokáig nézel a pokolba, a pokol visszanéz rajtad keresztül. "
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 21:56
1/9 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmit, hogyha sokáig gondolkozol az ilyen "rossz dolgokon", akkor felemészti a lelked.
Nem vagyok benne biztos.
2/9 anonim válasza:
Ha sokáig nem teszel semmit a hibáid kijavításáért akkor azok fel fognak emészteni. Nekem ez jutott eszembe:)
3/9 Morcika83 válasza:
Szerintem meg az hogy ha sokáig foglakozol valamivel akkor a hatása alá kerülsz, olyan leszel,azonosúlsz azzal.
4/9 anonim válasza:
Ha sokáig nézel a pokolba, a pokol visszanéz rajtad keresztül. = Ha sokáig olvasgatod ezeket a marhaságokat, végül te magad is felteszel egy hülye kérdést. xD Persze ez szinte bármire érvényes, mint ahogy az előttem szólók már leirták
5/9 anonim válasza:
Gyilkos ELmékbe volt idézet.
Azt jelenti, pl. ha Rendőr vagy és csak a rosszat látod, mondjuk a gyilkosságokat és sokáig csak avval foglalkozol akkor egyszer talán képes lesz valami nagyon nagyon rosszat csinálni.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, mert ez a Batman-ben volt. xD
2010. aug. 8. 23:05
7/9 anonim válasza:
Olyanná válsz, amilyennek hiszed magad.
Szerintem
8/9 anonim válasza:
De ez a gyilkos elmékbe is volt b+. Legalább ha nem tudsz valamit maradjál csöndbe!
Képzeld el, még Shakespeare idézet is volt benne, ami még a Twájlájtba is volt. :O
Attól még, hogy Batfosba volt, a CM-be is.. -.-"
9/9 A kérdező kommentje:
Jujj vkinek beletiportam a pici lelkébe?:D Kicsit túlreagálod... Azért ezzel nem feltétlenül téged akartalak hülyének beállatíani.:D
2010. aug. 11. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!