Kicsit félek az álmomtól:S Mit jelenthet? Talán valami jel? Ti hisztek az ilyenben?
Két napja nagyon furcsa álmaim vannak. Első: Az egyik legjobb barátommal voltunk egy parkban. Találtunk emberi maradványokat és kiderült, hogy egy kutya ölt meg valakit és minket is üldözőbe vett. Beszaladtunk egy boltba. Az eladó nagyon goromba, undok nő volt. Végül megmenekültünk, de az eladót megölte, pedig segíteni akartam.
Második: A családommal egy raktárban voltunk gonosz emberekkel. Ők is meg akartak minket ölni. Menekültünk és végül sikerült kiszabadulnunk viszont az egyik ember közülük meghalt. Segítettem volna neki, de nem sikerült.
Az egészben az a nyomasztó, szörnyű rettenetes érzés volt a legrosszabb. Ha eltekintünk attól, hogy egyszer a kutya, egyszer ember a gyilkos. Hogy parkban vagyunk, a másik történetben raktárházban. A lényeg, hogy a szeretteim és én veszélyben vagyunk. Sikerül megmenekülnünk, de ismeretlen ember mindig meghal, pedig én segítenék.
Szerintetek? Sorry ha hosszú.
Köszi a sok választ:)
Jajjj nekem is volt olyan, hogy azt álmodtam anyum meghalt:S Mikor felébredtem, utána rögtön fel is keltettemxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!