Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kicsit félek az álmomtól:S...

Kicsit félek az álmomtól:S Mit jelenthet? Talán valami jel? Ti hisztek az ilyenben?

Figyelt kérdés

Két napja nagyon furcsa álmaim vannak. Első: Az egyik legjobb barátommal voltunk egy parkban. Találtunk emberi maradványokat és kiderült, hogy egy kutya ölt meg valakit és minket is üldözőbe vett. Beszaladtunk egy boltba. Az eladó nagyon goromba, undok nő volt. Végül megmenekültünk, de az eladót megölte, pedig segíteni akartam.

Második: A családommal egy raktárban voltunk gonosz emberekkel. Ők is meg akartak minket ölni. Menekültünk és végül sikerült kiszabadulnunk viszont az egyik ember közülük meghalt. Segítettem volna neki, de nem sikerült.

Az egészben az a nyomasztó, szörnyű rettenetes érzés volt a legrosszabb. Ha eltekintünk attól, hogy egyszer a kutya, egyszer ember a gyilkos. Hogy parkban vagyunk, a másik történetben raktárházban. A lényeg, hogy a szeretteim és én veszélyben vagyunk. Sikerül megmenekülnünk, de ismeretlen ember mindig meghal, pedig én segítenék.

Szerintetek? Sorry ha hosszú.

2010. febr. 8. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Szereintem üldözési mániában szenvedsz de TÉLLEG :D
2010. febr. 8. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Az álmok enm adnak jelet:P Csak amit te nemközben látsz a tv-ben, vagy az utcán (ebben az esetben sztem amit a tv-ben) aztz felhasználja az álmodban a tudatod. fogalmam sincs miért
2010. febr. 8. 22:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Neeeem nem szenvedek üldözési mániábanxD Csak volt már hogy megálmodtam valaki halálát és bejött:(
2010. febr. 9. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
A válasz a valós életben rejlik. Aki menekülésről álmodik az a valóságban is menekül valami elől, szorong, fél. Az, hogy segíteni akartál másokon, de nem sikerült az is az életed egyik eseményéhez köthető.
2010. febr. 9. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja én egyszer megálmodtam a halálomat, amikor felébredtem 5 másodpercig nem kaptam levegőt. Azóta rengeteegszer megálmodom a jövőt.
2010. febr. 9. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos hogy van jelentése az álmodnak, csak nem olyan drasztikus. Lehet hogy rossz befolyások fognak érni benneteket, barátok, ill család, rossz üzlet, vagy pénzügyi dolgok, esetleg iskolában :S És majd te megelőzöd a bajt. Figyelj a jelekre!
2010. febr. 9. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
biztos parázol a haláltól. én is egyszer azt álmodtam h anyum meghalt és másnap taliztam vele, so előtte énis féltem, hogy mi van ha tényleg...
2010. febr. 10. 08:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ:)

Jajjj nekem is volt olyan, hogy azt álmodtam anyum meghalt:S Mikor felébredtem, utána rögtön fel is keltettemxD

2010. febr. 10. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!