Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ekkora hátrány, hogy brazil...

Ekkora hátrány, hogy brazil lány vagyok és nem vagyok lapos? 17/L

Figyelt kérdés

Édesanyám brazil, apám magyar. 6 éves koromig Magyarországon éltünk, ekkor elköltöztünk Braziliába egy kis városba Riohoz közel( itt élnek a nagyszüleim és nénéim). Most visszaköltöztünk Baranya megyébe (az okok bonyolultak) és van még egy évem a líceumból. Az új suliban nem igazán fogadnak el. Enyhén kreol bőröm van, színben nagyon nem lógok ki a sorból. Inkább azért néznek rám furán, mert nagyobb a mellem és a fenekem, mint a legtöbb lánynak. Meg kicsit húsosabb a combom. De nem vagyok kövér, táncolok évek óta. Mégsem fogadnak el. Főleg a lányok. Ők egytől egyig utálnak. A fiúk azt hiszem többségben kedvelnek. De nagyon nem illek ide.

Tényleg ennyire gáz vagyok? Barátnőim sose lesznek? Kétségbe vagyok.esve, mert egyedül érzem magam.

Tudom, nem egyszerű ügy, de sajnos ez áll fenn.

Később jobb lesz?

2015. jan. 25. 16:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű. A nők borzasztó nagy férgek tudnak lenni egymással szemben. Irigyek rád, amiért nőies alakod van és egzotikus vagy. A férfiaknak bejön, mert különleges vagy, és ez a nőknek nem tetszik. Az ilyenekkel ne foglalkozz, soha nem lennének igazi barátnőid. Biztos találsz majd olyan lányt, akivel lehet barátságot kialakítani, de nem hiszem, hogy egyszerű lesz.
2015. jan. 25. 16:50
 22/30 pinkpancser ***** válasza:
Ha a lányok nem fogadnak el akkor sz*rd le őket. Ha nem foglalkozol velük akkor kevesebb örömöt fog nekik okozni az utálkozás és idővel feladják.
2015. jan. 25. 17:06
 23/30 anonim ***** válasza:
Irigyek rád a csajok;)
2015. jan. 25. 17:10
 24/30 anonim válasza:

ha olyan szánalmas akkor szerinted miért találták fel a szoláriumot?:D én bármit megtennék hogy barnább bőröm legyen, és ezzel nem vagyok egyedül:D szerintem meg te vagy a szánalmas kiscsillag:D

Kérdező:

Szerintem is csak féltékenykednek a lányok hogy te formásabb vagy:)

2015. jan. 26. 15:17
 25/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép lehetsz, mindig irigy vagyok a kreol bőrűekre... küldesz képet?
2015. jan. 29. 22:10
 26/30 anonim válasza:
Remélem nem haragszol hogy írtam,de (igaz csak neten keresztül,mert Fejér megyei vagyok)de lennék a barátnöd mert kedvesnek tünsz és engem nagyon érdekel Brazilia. :) És ha nem vagyok neked szimpi,mert csak így letámadlak,megértem :) de ha van kedved beszélgetni,akkor írj vissza nyugodtan. A másik dolog amiért nem lehetek neked szimpi az az hogy csak 13 éves vagyok :/ de ha van kedved beszélgetni akkor .. én annak nagyon örülnék :) Elöre is köszi :)
2015. febr. 2. 18:01
 27/30 anonim válasza:
Irigyek, ne foglalkozz velük! Engem is sokan utáltak, mert erdélyi származású vagyok, ugyan nem különböztem annyira a többiektől, de jó alakom volt, hosszú dús szőke hajam és különleges színű szemem. A lányoknak ennyi is elég, hogy pokollá tegyék azoknak az életét, akik szebbek náluk.
2015. ápr. 15. 11:20
 28/30 opened paradise ***** válasza:
Egy szóval se írtam ezt,de nem baj...
2015. ápr. 15. 11:23
 29/30 anonim válasza:
En is brazil szarmazasu lany vagyok, csak en 16. Nekem is szukebb a barati korom, bar ez kicsit onsajnaltatos duma volt reszedrol. Ugy beszelsz az aldasrol, mintha atok lenne. Ettol fuggetlenul van kedved beszelgetni? Mi nyilvan elfogadnank egymast, ha mar nem kulonbozunk:) beijo
2015. jún. 25. 23:59
 30/30 anonim ***** válasza:
A kövér lányoknak is vannak barátaik. Ha te meg nem is vagy kövér, szerintem ne aggódj. Próbálj meg valakivel barátkozni. Mindenki nem utálhat.
2021. febr. 12. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!