Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ekkora hátrány, hogy brazil...

Ekkora hátrány, hogy brazil lány vagyok és nem vagyok lapos? 17/L

Figyelt kérdés

Édesanyám brazil, apám magyar. 6 éves koromig Magyarországon éltünk, ekkor elköltöztünk Braziliába egy kis városba Riohoz közel( itt élnek a nagyszüleim és nénéim). Most visszaköltöztünk Baranya megyébe (az okok bonyolultak) és van még egy évem a líceumból. Az új suliban nem igazán fogadnak el. Enyhén kreol bőröm van, színben nagyon nem lógok ki a sorból. Inkább azért néznek rám furán, mert nagyobb a mellem és a fenekem, mint a legtöbb lánynak. Meg kicsit húsosabb a combom. De nem vagyok kövér, táncolok évek óta. Mégsem fogadnak el. Főleg a lányok. Ők egytől egyig utálnak. A fiúk azt hiszem többségben kedvelnek. De nagyon nem illek ide.

Tényleg ennyire gáz vagyok? Barátnőim sose lesznek? Kétségbe vagyok.esve, mert egyedül érzem magam.

Tudom, nem egyszerű ügy, de sajnos ez áll fenn.

Később jobb lesz?

2015. jan. 25. 16:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Na, hány privinél tartasz?
2015. jan. 25. 16:13
 12/30 anonim válasza:
8%

Ti komolyan azt hiszitek valaki irigykedik egy sötétebb bőrű lányra ? :DDDDDDD

Szánalmas a sötét bőr.

2015. jan. 25. 16:13
 13/30 opened paradise ***** válasza:

Brazilként baranyába?

Részvétem :/

Nyugi,csak amiatt van,mert mindig ki "kell" pécézni valakit,de igazából ettől még nem vagy rosszabb.

2015. jan. 25. 16:14
 14/30 anonim ***** válasza:
70%
#13: az általad mutatott belső sötétség az igazán szánalmas.
2015. jan. 25. 16:15
 15/30 TallandThin Boy ***** válasza:
100%
A lányok csak irigyek, szóval egyáltalán nem vagy gáz. Érdekes, hogy a fiúk nem utálnak, nem? :D
2015. jan. 25. 16:19
 16/30 Noren1989 ***** válasza:
62%

Irigyek rád, mert ők kis cigánylányok maradnak, kis mell-kis segg kombóval...na te meg nem ilyen vagy. Persze, biztosan jobb lesz, ha értelmiségibb környezetbe kerülsz.

25/F

2015. jan. 25. 16:20
 17/30 TallandThin Boy ***** válasza:
25%
13-as te észlény! Nem a sötét bőre miatt irigyek rá, hanem, mert sokkal formásabb, nőiesebb, mint ők.
2015. jan. 25. 16:20
 18/30 TallandThin Boy ***** válasza:
Egyébként nem csodálom, hogy úgy érzed nem illessz ide, túl intelligens vagy erre a környékre. Én is itt lakom a környéken, majdnem Baranya megyében és pont így érzem magam. Na nem azt mondom, hogy csak buta emberek vannak, de a kisebb településeken hatalmas sötétség van a fejekben.
2015. jan. 25. 16:25
 19/30 anonim ***** válasza:
Irigyek.
2015. jan. 25. 16:31
 20/30 anonim válasza:
Nekem van félig ecuadori lány ismerősöm akiről látszik is hogy van benne valami egzotikum. Nem egy nagyvárosban lakik, hanem községben, mégsem volt soha semmi gondja a származása miatt.
2015. jan. 25. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!