Ekkora hátrány, hogy brazil lány vagyok és nem vagyok
lapos? 17/L
Figyelt kérdés
Édesanyám brazil, apám magyar. 6 éves koromig Magyarországon éltünk, ekkor elköltöztünk Braziliába egy kis városba Riohoz közel( itt élnek a nagyszüleim és nénéim). Most visszaköltöztünk Baranya megyébe (az okok bonyolultak) és van még egy évem a líceumból. Az új suliban nem igazán fogadnak el. Enyhén kreol bőröm van, színben nagyon nem lógok ki a sorból. Inkább azért néznek rám furán, mert nagyobb a mellem és a fenekem, mint a legtöbb lánynak. Meg kicsit húsosabb a combom. De nem vagyok kövér, táncolok évek óta. Mégsem fogadnak el. Főleg a lányok. Ők egytől egyig utálnak. A fiúk azt hiszem többségben kedvelnek. De nagyon nem illek ide.
Tényleg ennyire gáz vagyok? Barátnőim sose lesznek? Kétségbe vagyok.esve, mert egyedül érzem magam.
Jajj szegény, akkor most megkéne sajnálnunk téged ugye? A lányok csak irigyek, mert te egzotikumnak számítasz itt.
2015. jan. 25. 16:10
3/30 anonim válasza:
Szerintem szép lehetsz, és a lányok csak irigyek rád.
4/30 anonim válasza:
Iskolán kívül is lehetnek ám barátnőid!!! Szomszédban pl. Vagy ha jársz táncolni, sportolni iskolán kívüli helyekre(vmi hobbi),akkor találhatsz még.
Ne aggódj.
5/30 RRR válasza:
irigyek rád,mert bejössz a srácoknak
ők meg nem
2015. jan. 25. 16:11
6/30 Zsolt122 válasza:
Az emberek féltékenyek, ha másnál "jobban állnak" a dolgok nem tudom, hogy mondjam később jobb lesz, mivel már az emberek nem lesznek annyira elutasítóak és gyerekesek még abban a korban vagy ahol az a legfőbb elfoglaltsága mindenkinek, hogy a másikat szidja utálja másolja stb
7/30 anonim válasza:
Ez a kérdés: "Ekkora hátrány, hogy brazil lány vagyok és nem vagyok lapos?" istenem...:'D IQ-d az nem lehet sok.
8/30 anonim válasza:
A lányok azért nem fogadnak el, mert a konkurenciát látják benned.
9/30 anonim válasza:
szerintem a csajok csak irigykednek rad, amiert olyan alakod van, ami tetszik a fiuknak. amugy meg ilyen irigy p*cs*k nekem nem kellenenek bnonek, inkabb tanulj es foglalkozz a jovoddel, egyetemen majd talalsz mar erettebb lanyokat ne aggodj :) 18/l
10/30 anonim válasza:
Jobb lesz, ne aggódj. A lányok pedig tényleg csak irigykednek. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!