Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pszichiáter vagy pszichológus?...

Pszichiáter vagy pszichológus? (többi lent)

Figyelt kérdés
A problémám az hogy sosem tudtam megnyílni az embereknek, nagyon sokat szorongok, remegek, félek a semmitől. Elég gátlásos vagyok. Nehezen tudok beilleszkedni. Próbáltam változtatni, de sajnos nem megy. Fel akartam keresni egy pszichológust, de sajnos nem tudok annyit fizetni. A kérdésem az lenne, hogy megérné-e TB támogatott pszichiáterhez elmenni a kórházba? Úgy hallottam hogy ott csak felírják a gyógyszert és viszlát, de én inkább az okokat szeretném megtalálni a bajaimra, nem gyógyszereket szedni.
2015. jan. 21. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a pszichológust ajánlanám erre a problémára. Hány éves vagy? Én pár éve jártam TB támogatott pszichológushoz terápiára, de elvileg ilyet csak 18 éves kor alatt lehet.
2015. jan. 21. 22:32
 2/2 Kocuska válasza:

Sajnos (vagy nem is annyira) nincs tapasztalatom pszichiáterrel vagy pszichológussal , de engem anno még 3-4 éve "felvilágosított" és nagy erőt adott Andrew Matthews könyvei, csak ajánlani tudom. :)

Nyugodtan írj privibe mostanság nem vagyok annyira elfoglalt :D

2015. febr. 13. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!