Hogy fogadjam el magam?
Az a helyzet, hogy valamiért sosem ment igazán a barátkozás, főleg középiskola elkezdése után. Azt kell rólam tudni, hogy mindig is kövér voltam és évekig a kövérségem okoltam, ezért. Viszont ez nem igaz, hiszen rengeteg kövér embernek vannak barátai, tehát nem ez miatt nem akartak velem barátkozni az emberek, hanem sokkal inkább a személyiségem miatt. Viszont erre csak most jöttem rá, évek óta a súlyommal küszködöm és többek között ezt is a számlájára írtam, rengeteg mindenből kimaradtam, de ez elsősorban nem a súlyom miatt volt, talán részben.
A lényeg, hogy akik hasonlóak mint én azok, hogy fogadták el, persze ez nem azt jelenti, hogy beletörődök, hanem próbálom feldolgozni a helyzetet, mert elég nagy frusztrációval jár a sok magányos év amit eddig az elhízásomnak tudtam be. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!