Nem tudok párt találni, pedig sokan vágynak rám, hogy van ez?
Külsőleg elméletileg jól nézek ki(nehogy félreértsétek, nem egóból mondom, csak nincsen rajtam olyan rész ami nagyon eltérne az átlagtól...remélem igy is maradXD) kicsit vadóc típusú csaj vagyok(pirszingek,rövid haj stb)
Olyan vagyok, akit úgy észre lehet venni.
Termmészetre is az vagyok, szeretek ökörködni,kicsit becsípve már nincsenek gátlásaim a pasik iránt sem,
viszont akivel ilyenkor kapcsolatba kerülök, az csak testi és utána soha többet nem akarom látni.
Lelkileg nem tudok közel kerülni egy emberhez sem, talán félek a csalódástól is, félek kimutatni az érzelmeim,és nem is akarom igazán.
Ha bennevagyok a buliba, akkor nem félek,de viszont magamtól elmenni valahová, attól igen,
és az esemény elött mindíg izgulok, bár sosincs okom rá.
De emiatt a problémám miatt legtöbbször itthon ülök..
Hiányzik már valaki, de nem tudom leküzdeni a félelmemet, hogy egyedül menjek valahová bulizni.( a barátaim nem ilyen tipusúak, ha próbálok új emberekkel barátkozni, a lányokban konkurenciát látok,és hátsószándékot,jobban kijövök a fiukkal,de a külsőm miatt akkor minden fiú fel akar szedni, és ebből sem lesz semmi)
Vannak rajtam kívül még olyanok akik így állnak?=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!