Mit gondolsz egy olyan emberről, aki ilyen zenét hallgat? (zene lenn. :D)
http://www.youtube.com/watch?v=chcV4TzSL04
Mi jön le neked róla?
Lány az illető.... :D
Hogy mit gondolok az ilyen emberről? hogy valami nincs rendben nála.
Egyébként nekem meg a hideg futkos a hátamon ettől a "zenétől". Meg az a kép is ami ott van...BRRR.
Végighallgattam de mindjárt sírok. Komolyan...már értem miért nevezték többen is ezt EMO-s zenének :D
semmi köze az emohoz, valóban.
ez psytrance. (:
és énse vagyok emo XD
köszi a válaszokat. (:
Tegnap 24:25-ös! Nem szeretem a hárdsztáljt vagy mi ez XD
De amugy nem rossz *_* Csak nem az én műfajom.
Sok embert ismerek, aki ezt szereti. (:
ez hardcore volt nem hardstyle - de azért nem jártál messze az igazságtól:D
csak 2 dolgot mondok róla a laikusoknak (mármint amit belinkeltem arrol):
- szar hangszóróval ne is hallgasd akkor csak sistergés:P (mélynyomóval kell - de még avval se tökéletes mer ugye a youtube az köztudottan nem a legjobb minőségű zenét produkálja ált.)
- elsőre nem tetszik az nem csoda:) erre rá kell érezni. És akkor már az egészet fogod hallani nem azt h bántja (esetleg) a füled. Egy komplett "diszharmónikus harmóniát" :) kell érezni és nem elveszni a részletekben.
Le lehet fikázni de bizonyos élethelyzetekben kifelyezetten odaillőnek találom. A modern világ hanyattlását, romlottságát, zavarodottságát tükrözi.
nekem is nagyon bejön ez a szám, akkor most én hülye, idiota, emos (és még nemtudom miket irtatok) vagyok?
hát nem
hülyeség az hogy egy számról megitéltek valakit,
s most nem kell azt fikázninaki ezt hallgatja, ízlések és pofonok
17L
"jaj előző voltam mindent irtam csak azt nem ami a kérdés volt:
azt gondolom hogy nem tetszik neki ez a világ és a konvencionális stílusok :) valamint mély/"egyedi" gondolkodású."
ez mindent elmond. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!