Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én szeretném, ha soha...

Csak én szeretném, ha soha többé nem lenne tél?

Figyelt kérdés
(most ne vegyük ide a felmelegedést, csak filozofikus a kérdésem)
2010. febr. 6. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Költözz Vietnámba.
2010. febr. 6. 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron meg amiatt fogsz nyavalyogni hogy bárcsak sose lenne többé nyár...
2010. febr. 6. 17:12
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem, én is erre vágyom, nyáron pedig élvezem a nyarat. Abban az évszakban csak az a gáz, hogy rajtam kívül szinte mindenki punnyad.
2010. febr. 6. 17:18
 4/14 anonim ***** válasza:
A sok Vietnámi
2010. febr. 6. 18:14
 5/14 anonim ***** válasza:
én is szeretném nyáron majd megdöglök de mindig mondom h inkább megsülök mint megfagyok
2010. febr. 6. 18:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja. Én szeretem a telet mert szép, és a meleget utálom...
2010. febr. 6. 18:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Költözz Miamiba, én is oda mennék. Igaz első nap már lelőnek de legalább nincs hó és ottvan Horatio.
2010. febr. 6. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
ez csak ábrándozás, mért kell leb*szni az embereket, ha álmodoznak? amúgy én is ugyvagyok, hogy inkább megsülök, mint h megfaggyak :D sokkal jobb a nyár. :)
2010. febr. 6. 18:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Tényleg jobb lenne!!!Hideg van,sötét van,semmi jó nincs benne!Max.amikor van hó mert akkor lehet szánkózni meg ilyenek de amúgy utálatos egy évszak!Tiszta depressziós lesz az ember,és semmi értelmeset nem lehet csinálni kint a szabadban mert az ember megfagy!Meg hát kinek van kedve ilyenkor kimozdulni???Épphogy észbekapok délután és már besötétedett...Hát köszönöm szépen!
2010. febr. 6. 20:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Én meg imádom a telet,a havat,és tök jól érzem magam ilyenkor,azt is szeretem h ilyenkor az emberek depisebbek,befeléfordultabbak, a nyarat utálom, rosszul vagyok kánikulában, na bumm!
2010. febr. 6. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!