Hogy változtassak? Nem akarok többé ilyen lenni!
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,hihetetlenül hangulatember.Tegnap nagyon felidegesítettek,a szakközépiskola első évében szinte semmi sem sikerült úgy,ahogy én akartam.Hihetetlen rossz.. :/ Pedig tanultam rendesen.Segítettem anyámnak is.Mégis csak szidnak,és nem értem,miért!?Nem drogozok,nem cigizek,nem iszok alkoholt és nem járok el buliba..mégis az én életem hever romokban?Nem érdemelném ezt,úgy érzem.Nem szolgáltam rá erre.A legjobb barátnőmet is folyamatosan megbántom,bunkózok vele,pedig nagyon szeretem..ha neki baja esne,én már nem élném azt túl!:( Miatta ölni tudnék,mégis azt bántom,akit szeretek.. a legjobban!:/ egyik nap boldogság,a másik nap hirtelen szomorúság..:( nagyon nem értem ezt.Azt gondolom,hogy mégis én vagyok a hibás.De miben és hogyan változtathatnék?2011. máj. 28. 16:02
1/8 anonim válasza:
Ilyen bonyolult az élet. Próbálj meg naplót vezetni. Aztán pár naponként olvasd vissza és keresd meg, hol, mit ronthattál el. Valahogy változtassál. Ezenkívül keressél valamilyen sikerorientált elfoglaltságot:pl sport, szini-szakkör, ilyesmit.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem volt túl nagy segítség,ugyanis nem arra kértem választ,hogy unatkozok,milyen programot ajánlotok?,hanem arra a kérdésre keresem a választ,hogy hogyan változtassak magamon?
2011. máj. 28. 17:58
3/8 anonim válasza:
jaaaj már megint ez a nem drogozok nem iszok..bazki nem értem a szüleidet miért nem jutalmaznak meg érte..!!
4/8 anonim válasza:
Na most bemutattad min kéne változtatni!
Az előző válaszadó segiteni próbált és szerintem nem mondott hülyeséget.Sőt...értelmes válasz volt.
De te nem hogy örülnél hogy ír valaki és veled foglalkozik hanem nem haragudj a kifejezésért de visszapofázol.És előre tudom hogy nekem is visszafogsz feleselni.Vagy lepontozni.
Na ezen kéne változtatni de sűrgősen!!
5/8 A kérdező kommentje:
Ilyen kínjaitok vannak:D micsoda problémák,hogy "visszafeleselek" meg "lepontozok" meg hogy "örüljek,hogy ír valaki";D
Ennyit rólatok.Többet érek nálatok sokkal!Az,hogy nem drogozok?Az baj?Akkor drogozzak?Hülye majmok.
2011. máj. 28. 20:25
6/8 A kérdező kommentje:
és különben azt a k.rva!Az a baj,hogy nem drogozok meg nem cigizek?:O az ügyes.. meg van miért fejlődik Magyarország oda ahova.. :O
2011. máj. 28. 20:30
7/8 anonim válasza:
Haggyátok békén. Ő a legnormálisabb mert olyan amilyen, jó ember nagyon. Ne bántsa senki. Épp ez a jó hogy semmi rosszat nem csinál, ahogy én sem, úgy hogy haggyátok. Köszi:D
8/8 anonim válasza:
Én értem, hogy egy 7 éves kérdésről van szó, de remélem valaki jól megverte ezt a csajt xdd
Szánalmas emberek már akkor is voltak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!